pot ramane gravida?
am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala de vreo jumatate de an cam asa.de obicei eu si partenerul meu o facem fara prezervativ la inceput apoi si-l pune.pana acum nu s-a intamplat nimic dar apoi, o data, el nu a mai apucat sa isi puna prezervativul caci s-a excitat prea tare si a ejaculat...am oprit cat s-a putut de repede contactul sexual insa mi-e frica sa nu raman gravida...astept parerile voastre
8 comentarii
va rog domnilor doctori si nu numai este fff important.mentionez ca nu a ejaculat chiar in mine ci pe langa vagin dar ma gandesc ca daca inainte de ejacularea lui in exterior o fi curs putin si in vagin...avand in vedere k inainte de ejaculare am avut contact sexual.ce ma fac?????va rog vreau sfaturi.pot sa fiu gravida?
Stai linistita, numai patul sau peretii pot sa ramana gravizi in acest caz. Nu este cazul sa te nelinisteti inutil.
nai cum sa ramai eu fac cu pr mea fara prezervativ lprima data lam pus si nu lam tinut nici 2 min si lam dat jos.pr mea prefera fara prez.nul suporta.asa ca nai dc sati faci prob.
ar fi bine sa te ajuti si de metoda calendarului... caci daca se intampla un astfel de incident intr-una din zilele in care esti la ovulatie, sunt sanse mari sa ramai insarcinata.
poi s-a intamplat cam la 11 zile de cand mi s-a terminat menstruatia.E POSIBIL SA MA FI AFLAT IN PERIOADA OVULATIEI?????????????????????????????????///
draga delia,
ovulatia si menstruatia sunt 2 lucruri diferite. menstruatia este atunci cand ai sangerari constante timp de cateva zile, iar ovulatia este perioada cand esti fertila, iar riscul sa ramai insarcinata este foarte mare. :)
ovulatia si menstruatia sunt 2 lucruri diferite. menstruatia este atunci cand ai sangerari constante timp de cateva zile, iar ovulatia este perioada cand esti fertila, iar riscul sa ramai insarcinata este foarte mare. :)
Buna, am si eu o intrebare, eu si pr meu am inceput relatia sexuala de jumate de an si mereu ne-am protejat, dar de la un timp obser k nu prea ii mai place.am vb cu el despre asta si am fost de acord sa o facem doar o data fara prezervativ, doar sa nu fie tentat sa se duca la alte fete k sa vada cum e.cat de repede pot ramane insarcinata?mentionez k atunci cand o sa aiba momentul, o sa iasa din mn, si nu o sa fie decat odata fara prezervativ?cate e riscul?60% sa raman din prima?lamuriti-ma va rog frumos.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina sau nu?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 20voi ramane insarcinata?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Posibila sarcina?
- 7exista riscul sa raman gravida?
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 3Sarcina sau dereglare
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: