A ramas insarcinata ?
Acum aproximativ 3-4 zile am avut un act sexual. Nestiind ca partenera a facut o pauza de la anticonceptionale, nu am folosit prezervativ. Acum am aflat ca i-a intarziat ciclul, si vroiam sa stiu daca foloseste un test de sarcina, sunt sanse sa aflam ceva, sau dupa ce perioada putem afla ceva cu un test de sarcina ? pauza care o face de la anticonceptionale, am inteles ca o face in fiecare luna, aproximativ in timpul ciclului.
4 comentarii
Pai asa se face pauza de 7 zile, lunar intre doua folii de contraceptive. Perioada in care esti protejat si in care apare sangerarea care este sub controlul contraceptivelor. Doar daca cumva era pauza mai mare de 7 zile se pun probleme in rest nu conteaza. Ar trebui sa cititi prospectul sa vedeti cum functioneaza ca sa nu mai fiti stresati
noi am avut actul sexual in pauza respectiva de 7 zile, deci chiar daca ea nu lua conceptionale, si eu nu aveam prezervativ, nu e niciun pericol ?
daca perioada ciclului depinde de anticonceptionalele respective, si ea a luat pauza miercuri de la ele, de ce ii intarzie ciclul ? nici azi nu a aparut sangerarea.
Nu nu in pauza de contraceptive nu se poate ramane gravida. Si ziua de venit ciclul in pauza se mai schimba, uneori e prima, a doua, a cincea zi. Variaza. Si daca nici nu a uitat vreo pastila e in regula
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 4test de sarcina
- 4gravida? ajutoooor!
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 7semn de sarcina?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 4Exista un risc de sarcina?
- 4posibil sarcina
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 1O eventuala sarcina!
- 2Posibila sarcina?
- 5probleme cu menstruatia
- 2vine bebe?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: