Sarcina?

Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 3vreo sansa sa raman?
- 5Sarcina sau nu?
- 5Virgina si gravida
- 7Sarcina
- 1Sunt insarcinata?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3Sarcina?
- 2Dereglari menstruale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: