Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 3posibila sarcina?
- 4Ciclu menstrual dereglat
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 4insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 0E posibil sa fiu insarcinata?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 9pot ramane insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 3e posibil sa fiu gravida?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 2sunt insarcinata?
- 1Semne de sarcina
- 3Posibila sarcina?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: