duphaston

Buna ziua, am si eu o intrebare!am ciclul foarte dereglat(imi intarzie chiar si 6 luni)!am fost la medic si acesta mi-a prescris duphaston pt a-mi veni si apoi sa iau contraceptive!am mai luat de vreo 3 ori si dupa 5 zile cu cate 2 tablete pe zi imi venea!acum am facut pt prima data sex neprotejat cu iubitul, dar el nu a ejaculat si am citit ca duphaston ajuta femeile sa ramana insarcinate!sunt la a 18 a tableta de duphaston si nu mi-a venit cilcul!exista riscul sa fii ramas insarcinata?desi doctorul mi-a zis ca o sa raman mai greu si doar cu tratament!Multumesc!
7 comentarii

De obicei "menstruatia" vine la intreruperea duphastonului.

Asta am inteles, dar vad ca au trecut 3 zile de la oprirea tratamentului si tot nu mi-a venit ciclul!Tot nu m-ati lamurit daca as putea ramane gravida in situatia asta!Si am uitat sa mentionez ca am amenoree secundara, ovare polichistice si prolactina si testosteronul marite!Momentan nu vreau copii!Multumesc frumos!

Din moment ce aveti atat ovare polichistice, cat si prolactina marita, probabilitatea de a avea o sarcina este mica. Daca mai punem si ca partenerul nu a ejaculat, devine insignifianta. Deci, nu va faceti probleme.

Buna ziua!Ati avut dreptate, nu eram insarcinata!Mi-a venit ciclul acum 3 saptamani si am inceput si tratamentul cu YAZ, dar acum vad ca nu mi se mai opreste, sangerez continuu!O fi vreun efect al contraceptivelor?

onnuta so eu am sangerat in fiecare zi in prima luna de yaz

am intrebat medicul ginecolog si mi-a zis ca este normal sa sangerez pana se acomodeaza corpul cu contraceptivele astea.ms pt raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 4sunt gravida?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 4semne de sarcina?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 4Ar putea fi sarcina?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Sarcina?
- 1Insarcinata sau nu?
- 0Posibila sarcina??
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: