Sunt insarcinata?

va rog ajutati'ma am o nelamurire.. akm 3luni am avut contact sexual cu iubitul meu in preajma menstruatiei neprotejati, dupa o luna mia intarziat asa ca acum o luna si ceva mi'am facut cateva teste de sarcina ca sa aflu daca sunt insarcinata sau nu, rezultand ca toate au fost negative..acum iau trecut 2 luni de cand nu mia mai venit menstruatia si nu styu care e cauza.. oare pot sa fiu insarcimnata? de ce intarzie atat de mult? tinsa precizez ca in ultimul timp a venit regulat ce sa fac? cu ai mei nu pot sa vorbesc si nu preas styu ce sa fac si ce sa cred. ajutati'ma va rog
2 comentarii

1.Repeta testul de sarcina
2.Daca iese negativ si sunt doar dereglari hormonale, consulta un medicpentru un tratament
3.Pentru a evita stresul, foloseste metode contraceptive data viitoare.Chiar daca ai contact sexual in preajma menstruatiei, tot poti ramane insarcinata. Sunt atat de multe si atat de accesibile, incat nu merita sa risti(prezervative, anticonceptionale, etc)
2.Daca iese negativ si sunt doar dereglari hormonale, consulta un medicpentru un tratament
3.Pentru a evita stresul, foloseste metode contraceptive data viitoare.Chiar daca ai contact sexual in preajma menstruatiei, tot poti ramane insarcinata. Sunt atat de multe si atat de accesibile, incat nu merita sa risti(prezervative, anticonceptionale, etc)

Buna@ am repetat testul si a iesit negativ..dar oricum in ultimele zile am un fel de menstruatie doar ca se tot opreste si nu tine mult a inceput de vreo 5 zile.. ce ar putea sa insemne asta?..si poate sa fie doar o dereglare hormonala avand in vedere ca iau si injectii cu moldamin?.. Un raspuns va rog.!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 0E posibil sa fiu insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 5Virgina si gravida
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4Sunt insarcinata?
- 0posibilitate sarcina
- 1Posibila sarcina ?
- 3Sarcina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 7sex neprotejat
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: