exista posibilitatea unei sarcini?
Buna, am facut sex cu pr meu neprotejat, nu s-a terminat inauntru, dupa o jumatate de ora am mai facut un numar dar el nu s-a spalat tot asa nu s-a terminat inauntu...pentru siguranta mea am luat pastinor dupa 40 de ore, exista posibilitatea ca eu sa fi ramas insarcinata? Au trecut 7 zile de cand am luat pastinor nu am avut nici o scurgere gen menstruatie, nimic...normal menstruatia trebuie sa imi vina peste o saptamana.
2 comentarii
Buna Alynaalyna,
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 2pot fi insarcinata?
- 3contact intravaginal !
- 6frica de a fi insarcinata...
- 3testul de sarcina cand se face?
- 3am ramas insarcinata?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Poate fi sarcina?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 9sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 3Sunt insarcinata ?
- 1Exista sansa ?
- 1Sarcina?
- 1Despre sex la menstruatie
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: