dereglare hormola sau sarcina?
buna ziua, am si eu o nelamurie si rabdare nu mai am sa astept,
am intrerupt anticonceptionale de 2 luni in prima luna cilcu mi a venit normal, in a 2a luna la jumate am avut o scurege foarte mica maronie si acum mi a intarziat ciclulul 6 zile deja(dureri am si de spate si de burta cum le am de obicei inainte de ciclu)
am facut teste de sarcina si prima data linia ca nu as fi inasrcina sa coloarat instant dar dupa ceva timp si cealata dar asa un roz pal
am fost la ginecolog mia spus ca pe ecograf nu vede decat ca e premenstrula sau poate posibila sarcina dar nus tie, dupa consultul de pe masa mi a spus ca nu am nici nu fel scurgeri care sa indice ca as fi si sa mai astept, dar nu mai am rabdare, va rog un sfat
am intrerupt anticonceptionale de 2 luni in prima luna cilcu mi a venit normal, in a 2a luna la jumate am avut o scurege foarte mica maronie si acum mi a intarziat ciclulul 6 zile deja(dureri am si de spate si de burta cum le am de obicei inainte de ciclu)
am facut teste de sarcina si prima data linia ca nu as fi inasrcina sa coloarat instant dar dupa ceva timp si cealata dar asa un roz pal
am fost la ginecolog mia spus ca pe ecograf nu vede decat ca e premenstrula sau poate posibila sarcina dar nus tie, dupa consultul de pe masa mi a spus ca nu am nici nu fel scurgeri care sa indice ca as fi si sa mai astept, dar nu mai am rabdare, va rog un sfat
3 comentarii
Testul de sarcina se citeste asa cum scrie in prospect, la 5 minute, daca cea de-a doua liniuta apare dupa 30 de minute, nu are relevanta. Mai asteapta, menstruatia poate sa apara. Sa mai faci un test de sarcina si citeste-l la momentul corect, nu dupa o ora.
Mutumesc de raspuns, dar si dupu min scrise pe prospect la fel e tot o liniutza rozalie si dupa 30min.de aceea imi fac griji
Daca in timpul maxim indicat a aparut si o a doua liniuta, indiferent de cat de colarata este, esti insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 2Sunt gravida ?
- 20voi ramane insarcinata?
- 0Insarcinata?
- 0este adevărat ?
- 2vine bebe?
- 3După test
- 2Posibila sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: