Exista risc de sarcina ?

In urma cu 12 ore eu si cu partenera mea ne-am "jucat" si eu frecanduma de ea am ejaculat in boxeri mentionez ca amandoi aveam boxeri si pantaloni pe noi dupa vreo 5 minute ce m-am sters de sperma pe boxeri am masturbat-o, exista riscul daca aveam sperma pe mana sa fi ramas gravida ? Suntem foarte ingrijorati!!(nu am avut penetrare si nici act sexual eram imbracati )
2 comentarii

In situatia de fata, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti probabil ca nu exista risc de sarcina. Ca idee de baza sarcina apare atunci cand sperma ajunge in interiorul vaginului, indiferent de mijloace.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.

Sunt foarte speriat sa nu ramana gravida la varsta asta si nu vrea sa faca test de sarcina si nici sa ia anticonceptionale

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 7pot ramane insarcinata?
- 4ma puteti ajuta?
- 0sunt gravida?
- 10sarcina sau nu??
- 2posibila sarcina?
- 0sarcina?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 1Sunt gravida?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 4Sarcina fara penetrare
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 6Sunt însărcinată?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: