sunt insarcinata?

Buna ziua,
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 7Insarcinata sau nu?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 1Sunt însărcinată???
- 2Sunt insarcinata?
- 14Sarcina sau nu?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Menstruație neregulata
- 0Pot sa fiu însărcinată?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: