sunt insarcinata?
Buna ziua,
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi gravida?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 7test de sarcina
- 4sunt insarcinata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 5Virgina si gravida
- 1sunt insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 3Pot fi gravida ?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 1Sarcina
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: