Pot fi gravida ?

08-11-2013
Silvia Popesca
Nu este medic/terapeut
Silvia Popesca
Buna ziua ! Am o problema, acum aproape 3 luni m-am apropiat mai mult de prietenul meu..si s-a jucat cu degetele in jurul vaginului meu, tin sa mentionez ca eram virgina, dar acum nu stiu daca mai sunt pentru ca pot spune ca apasa destul de tare cu degetul, iar in aceeasi zi mi-a venit menstruatia si nu pot spune daca himenul a fost spart si daca mi-a curs sange din aceasta cauza. La cateva zile eram amandoi in pat, cu pantalonii pe noi dar cred ca e posibil ca el sa fi ejaculat. Stiu ca nu pot ramane gravida in cazul asta, dar in ultimul timp sunt balonata si nu stiu din ce cauza. Pot sa fi ramas gravida totusi ? Am luat si pastile de balonare, am facut si exercitii fizice dar burta nu a scazut..iar eu de obicei slabeam repede.
3 comentarii
0
08-11-2013, ora 13:38
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Daca a ejaculat in timp ce amandoi erati imbracati nu aveati cum sa ramaneti insarcinata! Dc zona dv genitala a luat contact cu sperma se poate!
0
08-11-2013, ora 13:54
Silvia Popesca
Nu este medic/terapeut
Silvia Popesca
si care poate fi motivul balonarii ? vreau sa zic..poate avea legatura cu asta ?
0
08-11-2013, ora 16:29
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Nu cred ca are vreo legatura! Balonarea poate fi cauzata de alimentatie de cateva kg in plus etc!nu are leg cu evenimentul descris de dv ! De asemenea exista si pe fond psihic! Dc vreti sa stiti sigur dc sunteti gravida si aveti motive sa ganditi asta faceti un test de sarcina!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •