mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
mi-am facut 4 teste de sarcina si mi-a aratat negativ! burtica parca imi creste, sanii ma dor si se maresc! e posibil sa nu imi arate pe test ca sunt insarcinata? totusi, am facut patru teste...si la toate mi-a iesit negativ...un raspuns, daca se poate, va rog! multumesc
6 comentarii
Mergi la un laborator de analize si ceri analiza Beta HCg. Iti va lua sange si vei primi rezultatul in cateva zile. In functie de ce nivel are rezultatul te va lamuri cumva. Apoi, "incearca" un eco.
Buna brunetzico! Mie mi s-a dat raspunsul la analiza Beta HCg in aceeasi zi. Am facut-o la un laborator Medical Test, poate este si la tine in oras. Daca esti insarcinata, iti arata exact cate sapt. ai. Succes!
Nu iti arata exact cate saptamani ai. Este important ca dozeaza niste hormoni ai sarcinii, daca aceasta exista, in perioada de gestatie la care ar fi normal sa corespunda valoarea analizei. De asemeni, poate sa elimine si suspiciunea unei sarcini extrauterine, de exemplu. Daca Beta HCg-ul are, sa spunem niste valori ce corespund saptamanii 12 de sarcina, dar la eco dimensiunile sacului vitelin sunt mai mici decat ar trebui in aceasta perioada, se presupune o sarcina oprita in evolutie...si tot asa. Am dat un exemplu care mi-a fost la indemana, nu il luati ca atare.
Nu te contrazic Cristina, doar ca eu am facut 2 asemenea teste si mi-a iesit o valoare care corespunde unui anumit numar de saptamani, iar echografia mi-a confirmat exact acelasi lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa raman insarcinata?
- 6am motive de ingrijorare?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 3Posibila sarcina?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 7Diane 35 si sarcina
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 1insarcinata?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 1Risc de sarcina?
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 0Testele de sarcina
- 1As putea fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina