mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative

13-01-2011
brunetzica22
Nu este medic/terapeut
brunetzica22
mi-am facut 4 teste de sarcina si mi-a aratat negativ! burtica parca imi creste, sanii ma dor si se maresc! e posibil sa nu imi arate pe test ca sunt insarcinata? totusi, am facut patru teste...si la toate mi-a iesit negativ...un raspuns, daca se poate, va rog! multumesc
6 comentarii
0
14-01-2011, ora 07:54
gheorghiucristina
Nu este medic/terapeut
gheorghiucristina
Mergi la un laborator de analize si ceri analiza Beta HCg. Iti va lua sange si vei primi rezultatul in cateva zile. In functie de ce nivel are rezultatul te va lamuri cumva. Apoi, "incearca" un eco.
0
14-01-2011, ora 08:54
brunetzica22
Nu este medic/terapeut
brunetzica22
ms cristina;)
0
14-01-2011, ora 11:58
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna brunetzico! Mie mi s-a dat raspunsul la analiza Beta HCg in aceeasi zi. Am facut-o la un laborator Medical Test, poate este si la tine in oras. Daca esti insarcinata, iti arata exact cate sapt. ai. Succes!
0
14-01-2011, ora 12:04
gheorghiucristina
Nu este medic/terapeut
gheorghiucristina
Nu iti arata exact cate saptamani ai. Este important ca dozeaza niste hormoni ai sarcinii, daca aceasta exista, in perioada de gestatie la care ar fi normal sa corespunda valoarea analizei. De asemeni, poate sa elimine si suspiciunea unei sarcini extrauterine, de exemplu. Daca Beta HCg-ul are, sa spunem niste valori ce corespund saptamanii 12 de sarcina, dar la eco dimensiunile sacului vitelin sunt mai mici decat ar trebui in aceasta perioada, se presupune o sarcina oprita in evolutie...si tot asa. Am dat un exemplu care mi-a fost la indemana, nu il luati ca atare.
0
18-01-2011, ora 19:47
brunetzica22
Nu este medic/terapeut
brunetzica22
multumesc fetelor!
0
22-01-2011, ora 18:43
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Nu te contrazic Cristina, doar ca eu am facut 2 asemenea teste si mi-a iesit o valoare care corespunde unui anumit numar de saptamani, iar echografia mi-a confirmat exact acelasi lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •