sunt ingrijorata... sarcina?
pe 29 dec am avut un contact sexual cu iubitul meu(am folosit prezervativ...eu fiind virgina)..de pe 29 pana pe 1 am mai avut 2 contacte sexuale protejate...menstruatia tb sa mi vina pe 1-2 ian dar nu mi a venit nici acum pe 5...am facut un test de sarcina pe 3 ian si mi a iesit negativ...ce se intampla.
4 comentarii
o întârziere de câteva zile este normală, mai ales după primele contacte sexuale. Dacă însă întârzie mai mult de o saptamână, ar fi bine să faceţi un control.
exista riscul de a ramane insarcinata chir daca baiatul se abtine cand nu folositi protectie?
Desigur, nici coitul intrerupt (=ejacularea afară din vagin), nici continenţa (actul sexual nefinalizat prin ejaculare) nu sunt metode contraceptive de încredere.
am nascut anul trecut in luna iulie, alptez, iar dumineca mi-a venit ciclul...care este cu mici cheaguri.iar daca inainte de a ramane insarcinata menstruatia tinea cam 3-4 zile acum sunt in a 5 -a zi si nu da semne ca s-ar termina...ar trebui sa imi fac griji? este vreo problema sa imi alaptez in continuare copilul???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 4sarcina sau menopauza?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 4am ramas insarcinata
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3insarcinata? :((:((
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 1sunt însărcinată?
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 0Am ramas insarcinata?
- 0Risc de sarcina?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: