Sunt gravida?

Buna, sunt adolescenta si am 17 ani, am avut un contact sexual neprotejat acum 2 saptamani aproximativ, el nu a ejaculat in interior insa pt siguranta am luat escapelle inainte de 72 de ore, aproape in a 3-a zi, insa nu a trecut de termenul de 72 de ore. Ciclul trebuia sa imi vina prin 15 insa dupa cum scria pe prospect a intarziat cu 5 zile, a venit cu aceleasi dureri si a durat la fel de mult ca de obicei, insa mi-e frica ca nu cumva sa fi fost menstruatia falsa, mentionez si faptu ca nu am avut sangerari sau alte efecte secundare insa acum dupa 2 saptamani urinez frecvent si ma doare cateodata in partea stanga jos putin, ciclul ar cam trebui sa imi vina dupa 10 cu intarzieri sau mai repede datorita pastilei, insa mi-e frica sa nu raman insarcinata si ma ingrijorez, deocamdata nu pot face un test de sarcina si nici sa merg la medic, imi puteti da vre-un sfat va rog?sunt confuza si stresata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 2need help: sunt insarcinata?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 5Posibila sarcina?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: