Există posibilitatea unei sarcini?
Bună, am și eu o întrebare... acum 2 săptămâni am fost la mare... trebuia să-mi vină menstruația exact in perioada aceea, așa că mi-am rugat doctorița să-mi recomande un remediu care să oprească asta, pentru o săptămână. Mi-a recomandat anticoncepționalele Karissa. Am luat înainte cu 5 zile să merg la mare, și am continuat toată săptămâna până m-am întors acasă. Timp de 4 zile, la mare, am avut contact sexual neprotejat și cu ejaculare.. când am oprit pastilele, următoarea zi mi-a venit menstruația, dar destul de ciudat, altă culoare față de cum venea normal și cu multe intreruperi și a venit mult mai puțin... exista posibilitatea să fiu însărcinată? M-am program la un control săptămâna viitoare, dar până atunci parcă nu mai am răbdare. sincer, ne-am dori să vină un bebe.
P.S. Am uitat să specific că nu știam de ce sunt numerotate pe zile, și le-am luat amestecate(nu dupa zile), iar înainte cu o zi de a face prima dată, am uitat să iau pastila la ora fixă, dar am luat-o după 4 ore...
P.S. Am uitat să specific că nu știam de ce sunt numerotate pe zile, și le-am luat amestecate(nu dupa zile), iar înainte cu o zi de a face prima dată, am uitat să iau pastila la ora fixă, dar am luat-o după 4 ore...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 2este vorba despre o sarcina?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 98Sa ma ingrijorez?
- 5oare pot ramane insarcinata?
- 3este posibila o sarcina?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 9Sarcina sau nu...?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0gravida?
- 0Sunt însărcinată?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: