Posibila sarcina?
Salut.
Mi-am dezvirginat prietena in data de 23 noiembrie. Acum pe 2 decembrie, ea are niste scurgeri roz deschis/maro deschis. Umflaturi ale saniilor nu prezinta. Sunt semne de sarcina sau altceva? Este normal sa mai sangereze dupa o saptamana de la dezvirginare?
Multumesc!
Mi-am dezvirginat prietena in data de 23 noiembrie. Acum pe 2 decembrie, ea are niste scurgeri roz deschis/maro deschis. Umflaturi ale saniilor nu prezinta. Sunt semne de sarcina sau altceva? Este normal sa mai sangereze dupa o saptamana de la dezvirginare?
Multumesc!
5 comentarii
Test de sarcina!? Folositi prezervativul?! Nu va mai jucati de-a sexul daca nu stiti sa-l faceti cum trebuie?!
Am uitat sa precizez, dezvirginarea a fost facuta cu degetul (stiu, aiurea..). Dar, nu a avut loc nici un fel de penetrare! In afara de cea cu degetul.
Daca te uiti la poza mea o sa vezi ce aduc jocurile si invata ceva pana nu este prea tarziu ca sar putea sa regreti.
Acum serios : sa mearga la un control la medic nu pe forum si ar fi indicat ca sa mergi cu ea ca sa o sprijini moral si fizic ca asa este normal.
Daca ea este minora cu atat mai rau.
Data viitoare incearca sa gandesti inainte sa faci ceva ca dasta suntem oameni si nu plante. stiti care este diferenta intre noi oamenii si animalele???????????// NOI AVEM DISCERNAMANT
Te sfatuiesc sa fii alaturi de ea ca sa nui faca vreun gest necugetat acum ca sa simte vinovata de ceea ce a-ti fecut si deacum incolo toata viata i-si va aduce aminte ca prima ei experienta sexuala ( deflorarea) a fost ceva MAGNIFICCCCC
cititi SI PLANGETI ASTA ESTE TINERETUL DIN ZIUA DE AZI.
VINOVATI SUNT SI PARINTII care nu vor sa discute cu copii despre problema sexualitatii si ai lasa singuri sa-si puna in practica curiozitatea.
ANDREI 56 SA NE ZICI SI NOUA CUM SA REZOLVAT IN CONTINUARE.
IN FIECARE ZI SE SINUCID TINERI DIN CAUZA ASTA INVATATI CEVA..
Acum serios : sa mearga la un control la medic nu pe forum si ar fi indicat ca sa mergi cu ea ca sa o sprijini moral si fizic ca asa este normal.
Daca ea este minora cu atat mai rau.
Data viitoare incearca sa gandesti inainte sa faci ceva ca dasta suntem oameni si nu plante. stiti care este diferenta intre noi oamenii si animalele???????????// NOI AVEM DISCERNAMANT
Te sfatuiesc sa fii alaturi de ea ca sa nui faca vreun gest necugetat acum ca sa simte vinovata de ceea ce a-ti fecut si deacum incolo toata viata i-si va aduce aminte ca prima ei experienta sexuala ( deflorarea) a fost ceva MAGNIFICCCCC
cititi SI PLANGETI ASTA ESTE TINERETUL DIN ZIUA DE AZI.
VINOVATI SUNT SI PARINTII care nu vor sa discute cu copii despre problema sexualitatii si ai lasa singuri sa-si puna in practica curiozitatea.
ANDREI 56 SA NE ZICI SI NOUA CUM SA REZOLVAT IN CONTINUARE.
IN FIECARE ZI SE SINUCID TINERI DIN CAUZA ASTA INVATATI CEVA..
Multumesc de raspunsuri, dar pentru cei care vor mai posta, NU am venit aici sa fiu mustrat. Stiu foarte bine ce am facut si unde am gresit. Am venit aici pentru sfaturi.
Si da, Marton, voi fii alaturi de ea, doar o iubesc. Iti dau dreptate cand spui ca vinovati sunt SI parintii, deoarece au ajuns sa evite atat de mult subiectul acesta incat nu s-a deschis niciodata.
Am sa va tin la curent cu cele intamplate.
Inca o data, as dori sa primesc SFATURI si nu mustrare.
Si da, Marton, voi fii alaturi de ea, doar o iubesc. Iti dau dreptate cand spui ca vinovati sunt SI parintii, deoarece au ajuns sa evite atat de mult subiectul acesta incat nu s-a deschis niciodata.
Am sa va tin la curent cu cele intamplate.
Inca o data, as dori sa primesc SFATURI si nu mustrare.
Din cate vad te fofilezi sa raspunzi concret, ( varstele voastre), dar nui nimic o sa le deduc sungur.
SFAT : sa mearga la un control ginecologic, iar tu poti sa incepi sa discuti cu un parinte daca poti, sau cu o ruda cu care te intelegi tu mai bine pt. a te indruma in continuare ca sa nu mai ajungi la astfel de probleme care sunt enorm de importante si cu urmari enorme si pt. tine si pt. ea si fizice si psihice.
SA TE SFATUIESC CEVA : cand vei incepe viata sexuala este indicat sa folosesti lubrifianti te vor ajuta si pe tine si pe fata, asta este valabil chiar daca fata nu este virgina, este indicat sa faceti baie inainte sa stati in apa pt. ca muschii se relaxeaza, pielea se hidrateaza cu apa si este mai moale.
POTI SA - MI DAI MESAJ PE PRIVAT DACA VREI SA MAI DISCUTAM.
MARIAN.
SFAT : sa mearga la un control ginecologic, iar tu poti sa incepi sa discuti cu un parinte daca poti, sau cu o ruda cu care te intelegi tu mai bine pt. a te indruma in continuare ca sa nu mai ajungi la astfel de probleme care sunt enorm de importante si cu urmari enorme si pt. tine si pt. ea si fizice si psihice.
SA TE SFATUIESC CEVA : cand vei incepe viata sexuala este indicat sa folosesti lubrifianti te vor ajuta si pe tine si pe fata, asta este valabil chiar daca fata nu este virgina, este indicat sa faceti baie inainte sa stati in apa pt. ca muschii se relaxeaza, pielea se hidrateaza cu apa si este mai moale.
POTI SA - MI DAI MESAJ PE PRIVAT DACA VREI SA MAI DISCUTAM.
MARIAN.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 5a fost virgina?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 2posibila sarcina?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 12Intarziere sau sarcina?
- 14insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 4Sarcina
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: