Oare pot fi insarcinata?
Buna. Am o problema destul de mare.Imi e rusine sa relatez tot, insa nelinistea ma omoara.Am ceva timp de cand sunt cu prietenul meu, insa niciodata nu am facut sex/dragoste.Zilele trecute si mai exact joi, in timp ce ne tachinam si ne 'jucam', a fost un moment de nebunie in care am ajuns sa facem sex anal, iar la sfarsit a ejaculat foarte putin inauntru.Intrebarea mea este: exista cumva riscul sa raman insarcinata, avand in vedere ca eram in perioada fertila(a inceput pe 2 septembrie, iar ziua cu pricina a fost pe 6 septembrie, eu fiind pe stop in perioada 24-30 august), dar si faptul ca eu sunt virgina.Ar fi o situatie bizara sa raman, insa ma gandesc ca atunci cand a ejaculat sa nu fi sters eu putin si spre vagin.Am fost imediat si la baie, apoi m am sters cu servetel umed.Exista riscul sa raman.V-as ramane recunoscatoare pentru raspunsul dvs.Numai bine va doresc.
4 comentarii
De ce faci sex anal si nu vaginal? Nu inteleg chestiile astea. Te duc parintii la control periodic? Teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata.
Pe cale naturala, fara penetrare vaginala n-are cum sa apara sarcina.
Nu ar fi vorba de control, insa am niste chisturi ovariene care imi cam dau batai de cap.Au mai fost o data indepartate chirurgical, dar au crescut la loc.Ideea este ca imi provoaca un disconfort destul de mare si imi este frica sa fac sex vaginal deocamdata.Cred ca ar urma o noua interventie, dar momentan nu sunt pregatita.Iar problema relatata mai sus a fost o intamplare.Imi doresc ca ceea ce mi ati spus sa fie adevarat.Va multumesc din tot sufletul.Va raman recunoscatoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 2insarcinata sau nu?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 4poti ramane gravida?
- 4sunt gravida ?
- 1oare sunt insarcinata?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 3sarcina sau premenopauza
- 7Sarcina?
- 4Sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: