sunt gravida?

Buna as dori sa cer parerea mai multor persoane care ati trecut prin asa ceva, mia intarziat CM doua luni, mi-am facut un test de sarcina iar a dua liniuta e slab vizibila, mias dori sa fiu gravida deoarece incerc de un an jumate.problema este ca am fost la medic mia zis ca am sindr ovar polichistic, dar doar un ovar e cu probleme celalalt nu, mia zis k pot sa raman gravida dar sa fac tratament, si mai am si dereglare hormonala.asa am si unele simptome, seara imi e scarba de anumite alimente iar knd ma doare capul rau vomit, si ma simt obosita mereu.as fi mers la medic si acum sau as fi cumparat alt test dar momentan nu sunt in tara si nu am posibilitatea sa merg si nici farmacie nu este decat la 10km si nu pot sa merg.deci va rog din suflet sa imi spuneti o parere!:)
2 comentarii

Buna ziua.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 2pot avea un bebet?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3Am lasat-o gravida??
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6o posibila sarcina?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 12Însărcinată sau nu?!
- 5sarcina cu trompe legate
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Sunt insarcinata?
- 0Întârzierea menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei