sunt gravida?

Buna as dori sa cer parerea mai multor persoane care ati trecut prin asa ceva, mia intarziat CM doua luni, mi-am facut un test de sarcina iar a dua liniuta e slab vizibila, mias dori sa fiu gravida deoarece incerc de un an jumate.problema este ca am fost la medic mia zis ca am sindr ovar polichistic, dar doar un ovar e cu probleme celalalt nu, mia zis k pot sa raman gravida dar sa fac tratament, si mai am si dereglare hormonala.asa am si unele simptome, seara imi e scarba de anumite alimente iar knd ma doare capul rau vomit, si ma simt obosita mereu.as fi mers la medic si acum sau as fi cumparat alt test dar momentan nu sunt in tara si nu am posibilitatea sa merg si nici farmacie nu este decat la 10km si nu pot sa merg.deci va rog din suflet sa imi spuneti o parere!:)
2 comentarii

Buna ziua.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 13Triregol si sarcina
- 4ar putea fi o sarcina?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 39sunt oare insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 3intarziere menstruatie
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1Pot ramane insarcinata?
- 8Întârzierea mestruatiei
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Menstruatiei
- 1Menstruatia intarzie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei