sunt gravida?
Buna as dori sa cer parerea mai multor persoane care ati trecut prin asa ceva, mia intarziat CM doua luni, mi-am facut un test de sarcina iar a dua liniuta e slab vizibila, mias dori sa fiu gravida deoarece incerc de un an jumate.problema este ca am fost la medic mia zis ca am sindr ovar polichistic, dar doar un ovar e cu probleme celalalt nu, mia zis k pot sa raman gravida dar sa fac tratament, si mai am si dereglare hormonala.asa am si unele simptome, seara imi e scarba de anumite alimente iar knd ma doare capul rau vomit, si ma simt obosita mereu.as fi mers la medic si acum sau as fi cumparat alt test dar momentan nu sunt in tara si nu am posibilitatea sa merg si nici farmacie nu este decat la 10km si nu pot sa merg.deci va rog din suflet sa imi spuneti o parere!:)
2 comentarii
Buna ziua.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.
Daca se vede si a doua liniuta pe testul de sarcina, cel mai probabil e pozitiv. Pentru siguranta, ar fi bine sa il repetati peste 2 zile, iar cea de-a doua liniuta ar trebui sa fie mai bine vizibila decat prima data.
Ar trebui sa faceti si un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare, pentru a sa confirma sarcina ecografic.
O zi buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 4sunt gravida?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 12pot fi gravida?
- 3pauza anticonceptionale-intarziere menstruatie
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 5e posibila o sarcina?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 1Motive de ingrijorare? Intarziere ciclu menstrual
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei