sunt fata am 19 ani.

29-11-2009
iuli20
Nu este medic/terapeut
iuli20
dupa cite am citit am anorgasmia primara.nu am orgasm in timpul actului, am dureri...mii frica ca nu voi avea copii.ce pot sa fac?sunt disperata fiindca iubesc mult copilasii si daca nu voi avea nustiu ce se poate intimpla.fiindca stiu k este necesar pentru a ramine insarcinata sa ai orgasm si eu nuuuu ammmmm.ce pot face?
4 comentarii
0
30-11-2009, ora 01:39
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Folclor. Am intalnit si eu "informatii" de acest fel. E plin Internetul de aiureli.
Nu este necesar orgasmul pentru a ramanea gravida, deci in privinta asta, nici o problema. Anorgasmia se trateaza cel mai bine fie prin consiliere psihologica, fie prin homeopatie.
0
02-12-2009, ora 17:59
speedy_gonzales
Nu este medic/terapeut
speedy_gonzales
Dupa cum zice domnul doctor... Si, as adauga eu, prin relaxare... Ia relaxeaza-te si s-ar putea sa fii surprinsa de un orgasm ca la carte. Daca esti mereu crispata, nu mai vine nici orgasmul.
0
04-12-2009, ora 13:43
iuli20
Nu este medic/terapeut
iuli20
mersi mult am sa incerc poate in sf voi fi si eu mai linistita k mai am o saptamina de teze.si dupa aia am sa ma relaxez si eu
0
31-12-2009, ora 16:00
Pitagora
Nu este medic/terapeut
Pitagora
iuli19, iti spun eu remediul: schimba partenerul! Si eu ma credeam frigida si de fapt, era el pe langa. Incearca sa ai relatii sexuale cu mai multi barbati (nu neaparat deodata! :)) ), ca daca ai doar 1-2, ii iei pe aia drept etalon. Crezi ca asa-i sexul si te miri ca unora le place. Incearca si cu altul, dar neaparat sa nu uiti de prezervativ!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •