sunt fata am 19 ani.
dupa cite am citit am anorgasmia primara.nu am orgasm in timpul actului, am dureri...mii frica ca nu voi avea copii.ce pot sa fac?sunt disperata fiindca iubesc mult copilasii si daca nu voi avea nustiu ce se poate intimpla.fiindca stiu k este necesar pentru a ramine insarcinata sa ai orgasm si eu nuuuu ammmmm.ce pot face?
4 comentarii
Folclor. Am intalnit si eu "informatii" de acest fel. E plin Internetul de aiureli.
Nu este necesar orgasmul pentru a ramanea gravida, deci in privinta asta, nici o problema. Anorgasmia se trateaza cel mai bine fie prin consiliere psihologica, fie prin homeopatie.
Nu este necesar orgasmul pentru a ramanea gravida, deci in privinta asta, nici o problema. Anorgasmia se trateaza cel mai bine fie prin consiliere psihologica, fie prin homeopatie.
Dupa cum zice domnul doctor... Si, as adauga eu, prin relaxare... Ia relaxeaza-te si s-ar putea sa fii surprinsa de un orgasm ca la carte. Daca esti mereu crispata, nu mai vine nici orgasmul.
mersi mult am sa incerc poate in sf voi fi si eu mai linistita k mai am o saptamina de teze.si dupa aia am sa ma relaxez si eu
iuli19, iti spun eu remediul: schimba partenerul! Si eu ma credeam frigida si de fapt, era el pe langa. Incearca sa ai relatii sexuale cu mai multi barbati (nu neaparat deodata! :)) ), ca daca ai doar 1-2, ii iei pe aia drept etalon. Crezi ca asa-i sexul si te miri ca unora le place. Incearca si cu altul, dar neaparat sa nu uiti de prezervativ!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 5vergeturi la 17 ani
- 7Papilloma Virus - baiat 18 ani
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 5Cade parul foarte rau
- 8disperata! Sunt prea grasa?
- 7ruperea atei, usturimi insuportabile - ajutor!
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 4eliminari din glandele mamare
- 4Dificultate de excitare
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 4am o fetita de 14 ani care este dependenta de fondul de ten si de machiajuri
- 5probleme mers (schiopatat), baiat 13 ani
- 2copilul meu pleaca de acasa, cer ajutor !!!!!!
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 5Probleme între adolescenţi si parinti
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: