Probleme cu orgasmul!!!

22-08-2009
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
Este normal ca dupa 1 an de zile de la inceperea vietii sexuale sa nu simt nimic deosebit? Ma refer la senzatiile oferite de orgasm.Iar de fiecare data ma doare. Multe fete imi spuneau ca ele se simt minunat in timp ce fac asta iar eu nu am inteles de ce nu simt si eu acelashi lucru. Oare este normal?
8 comentarii
0
22-08-2009, ora 23:31
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Anorgasmie + dispareunie; consultati un medic ginecolog!
0
23-08-2009, ora 10:56
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
Iar aceasta despareunie ce este?
0
23-08-2009, ora 19:07
Medicina naturista, complementara, alternativa
DISPAREUNÍE s.f. (Med.) Dureri violente în timpul contactului sexual, la femei. [Pron. -re-u-, gen. -iei. / fr. dyspareunie]. Sursa: DN

_
DOAMNE AJUTA!
"Pentru credinciosi nici o dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nici o dovada nu este posibila"
Stuart Chase
0
24-08-2009, ora 18:24
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
din experienta proprie pot sa-ti spun ca orgasmul e conditionat de foarte multi factori. psihici si fizici. pt. cei psihici o sa primesti o gramada de sfaturi, majoritatea vor avea legatura cu o mica doza de romantism si o mare doza de relaxare, dar din punct de vedere fizic sunt putine de facut, dar cu efect sigur: sa folosesti o metoda contraceptiva sigura, recomandata de un medic ginecolog; asta te va ajuta foarte mult sa te relaxezi. al doi-lea ar fi sa te asiguri ca exista lubrefiere, si ca partenerul tau e destul de bland si rabdator ca sa nu te raneasca. daca aceasta din unma e problema, atunci e simplu: lubrificant. simplu de gasit: in farmacie, usor de aplicat, sigur si igienic, hipoalergenic si cel mai important indispensabil. multe femei la inceputul vietiii sexuale experimenteaza durerea in locul orgasmului, dar crede-ma se poate remedia cu o atingere. si o vizita in farmacie. a... si nu uita de contraceptie. pa
0
24-08-2009, ora 22:21
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
Iar acest lubrifiant cum se foloseste ? Mentionez ca nu am mai folosit niciodata. Si ce se intampla daca folosesc acest lubrifiant?ms.
0
04-09-2009, ora 18:27
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
daca l-ai cumparat ai in cutie instructiunile de folosire. ce se intampla vei vedea. daca durerea este data de lipsa umezelii, atunci s-ar putea sa experimentezi orgasmul mult dorit. tine-ma la curent
0
12-10-2009, ora 16:00
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
am folosit ultima data lubrifiant si nu ma ajutat deloc. Simteam intradevar ceva dar nu ceva foarte placut.Ce trebuie sa fac?
0
10-11-2009, ora 23:43
SecretRide
Nu este medic/terapeut
SecretRide
faptul k simti dureri inj timpul actului sexual e un lucru care ar trb sa te determine sa vizitezi un ginecolog.poti sa ai o infectie, nush cum se numeste dar stiu p cineva care a trecut prin asta...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •