pot si eu sa-mi scot fierea? am 16 ani
Buna seara.Am si eu o intrebare, va rog sa-mi spuneti daca pot si eu sa-mi scot fierea.Am doar 16 ani si ma doare foarte tare.Tin regim strict si i -au si medicamentul:LIV52, si pe deasupra am facut si injectii.Va multumesc. O seara buna!
4 comentarii
Mda..teoretic poti sa o scoti...Dar...sigur nu exista alte variante?Adika..mai exact de ce ai durerile de fiere?
Toti medicii la care am fost m-au supus unor ecografii si mi-au spus toti acelasi lucru, ca am fierea strangulata.Si de aceea ma doare rau. Va multumesc pt raspuns.O zi buna!
buna!acelasi lucru mi se intampla si mie..fierea este strangulata si nu functioneaza bine..am urmat tratamenntul prescris de medic dar daca il intrerup incep iar durerile..ce solutii ar mai ezista..as dori un regim alimentar bine pus la punct.va rog sa ma ajutati..va multumesc
buna si eu am probleme cu fierea este marita acu cateva luni am fost sa fac un control pentru ca mi se umfla burta daca mankm zici ca eram in luna a 5 si mi-a dat un tratament SINCER NU L-AM LUAT PENTRU CA NU AVEAM INCREDERE dar am continuat regimul fara grasimi prajeli in ulei sare nu mult sahar etc etc un regim bine "la punct " dar kteodata ma risc daca am pofta de ceva se umfla burta dorm 1 ora 2 si ma trezesc e liupita de spinare kt nu ai pietre la fiere trebuie doar sa tine-ti un regim alimentar o sa ma duccat de curand sa vad care mai e viata la fierea mea si o sa va anunt bafta :*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 9o gramada de simptome si niciun raspuns
- 8disperata! Sunt prea grasa?
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 5Durere la atingerea glandului
- 4De prea mult timp...deja
- 6Sunt insarcinata si sunt minora!
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 6Un fel de buba pe penis.
- 6Copil de 12 ani cu vise ciudate din care abia pot sa-l trezesc: plange, rade, tipa...
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 5Excitare ciudata.
- 4Varsta de 17 ani
- 4Sange scaun
Mai multe informații despre: Adolescentul bila lenesa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: