de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
am 15 ani sunt virgin si de un an mi-au aparut niste bubite pe penis..care nu-mi provoaca mancarimi si nu au culoare diferita fata de pielea penisului... deci nu ma deranjeaza deloc..doar ca le am pe penis. as dori sa-mi spuneti ce medicament sa iau sau cu ce unguent sa ma dau pt a scapa de acestea... va rog nu-mi spuneti sa merg la doctor ca nu o sa merg.. astept sa-mi rsp vreunul care a mai avut aceasta problema sau vreun doctor.. multumesc anticipat
5 comentarii
ciprian organismul uman este un unicat aceleasi semne pe care le ai tu pot avea cauze diferite si nimeni nu te poate sfatui ce sa faci mai bine decit un medic dermatolog poate este necesar sa faca niste analize pentru a putea sa-ti prescrie un tratament lasa deoparte pudoarea si apeleaza la un astfel de medic petru-ca sa fie prea tirziu pina te vei hotari si sa nu se mai poata face nimic
Unde sunt localizate "bubitele", pe marginea glandului?
bubitele sunt si pe varful pielii care inveleste preputzu dar si mai jos..aproape de baza.. dar nu am pe toata pielea... de exemplu pe partea stanga nam aproape nici o bubitza si pe dreapta jos am bubitze pe pielea aia din varf care inveleste preputzu sau asa ceva.. nu ma prea pricep. imi puteti spune cu ce sa ma dau? sau ce medicament sa iau?... nu ma deranjeaza cu avsolut nimik..dar vreau sa am pielea fara "bubitze" ast rsp
Imi pare rau, dar nu te pot ajuta numai prin descrierea leziunilor, asa ca ramane valabil sfatul lui dacsaba: mergi la un dermatolog!
scuze nu vreu sa dau sfaturi greshite (nu shtiu daca sunt gresite sau nu...dar te potzi uita la topicul meu.am 14 ani shi cred ca avem acceashi problema.yo am primit un raspuns bunicel care m-a multzumit fff mult.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2brobonite pe penis
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 4Buba alba pe ata penis - va rog cititi (nu's papule perlate)
- 62Bubite pe penis. Raspundeti-mi si mie, va rog!
- 3bube pe galndule
- 6scurgeri albe penis!
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 7probleme cu vocea si am 14 ani
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 7Durere in gat indelungata
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 1la 13 ani, in a doua zi a ciclului a avut 2 zile o sangare maronie
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 2Marirea penisului? Este adevarat ?!
- 4am hemoroizi?
- 10tratament va rog mult
- 1Bubite pe penis
- 2Problema penis
Mai multe informații despre: Adolescentul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: