Lipsa orgasm partenera dupa 2 ani de relatie
Buna ziua,
Dupa 2 ani de relatie cu partenerea mea, si sex regulat (medie 2-3 ori / saptamana), aceasta nu a ajuns niciodata la un orgasm vizibil. Vine dupa mai multe relatii in care a avut aceeasi problema.
Din spusele ei:
-niciodata nu a avut cu niciun partener
-eu, dintre toti, am fost cel mai dotat (vorbim de 17+ cm lungime si 14+ circumferinta)
-nu a fost implicata in niciun eveniment care o putea "tulbura" psihic
In ceea ce priveste actul sexual:
-mereu dureaza minim 15 minute (s-a ajuns si la 40-45 +, fixandu-mi ca si "target" orgasmul ei, in zadar)
-schimbam constant pozitii, ritm, dar in alte dati le si mentinem constante (elimiand orice varianta de pozitie sau viteza de penetrare)
-se intampla des sa se usuce repede, <10 minute, caz in care folosim lubrifiant
-in unele pozitii, unde se poate, ii stimulez usor cu 2 degete clitorisul in timpul penetrarii (din nou, in zadar).
-nu de putine ori incerc si o penetrare rapida; geme constant, dar nimic mai mult
Care sunt cauzele si ce se poate face?
Multumesc mult!
Dupa 2 ani de relatie cu partenerea mea, si sex regulat (medie 2-3 ori / saptamana), aceasta nu a ajuns niciodata la un orgasm vizibil. Vine dupa mai multe relatii in care a avut aceeasi problema.
Din spusele ei:
-niciodata nu a avut cu niciun partener
-eu, dintre toti, am fost cel mai dotat (vorbim de 17+ cm lungime si 14+ circumferinta)
-nu a fost implicata in niciun eveniment care o putea "tulbura" psihic
In ceea ce priveste actul sexual:
-mereu dureaza minim 15 minute (s-a ajuns si la 40-45 +, fixandu-mi ca si "target" orgasmul ei, in zadar)
-schimbam constant pozitii, ritm, dar in alte dati le si mentinem constante (elimiand orice varianta de pozitie sau viteza de penetrare)
-se intampla des sa se usuce repede, <10 minute, caz in care folosim lubrifiant
-in unele pozitii, unde se poate, ii stimulez usor cu 2 degete clitorisul in timpul penetrarii (din nou, in zadar).
-nu de putine ori incerc si o penetrare rapida; geme constant, dar nimic mai mult
Care sunt cauzele si ce se poate face?
Multumesc mult!
7 comentarii
buna ziua
Cauzele pot fi variate si mai ales sa nu tina de dvs. Sunt destule mituri care se vehiculeaza in jurul orgasmului feminin, pentru ca manifestarile pot fi variate in functie de persoana. Recomand psihoterapie individuala la partenera si apoi terapie de cuplu. Recomand sa cititi Raportul Hite, unde este descrisa o bogata cazuistica referitoare la acest subiect.
Toate cele bune!
Cauzele pot fi variate si mai ales sa nu tina de dvs. Sunt destule mituri care se vehiculeaza in jurul orgasmului feminin, pentru ca manifestarile pot fi variate in functie de persoana. Recomand psihoterapie individuala la partenera si apoi terapie de cuplu. Recomand sa cititi Raportul Hite, unde este descrisa o bogata cazuistica referitoare la acest subiect.
Toate cele bune!
Nu s-a facut consult, nu am considerat esential, totul in rest fiind la locul lui
Dar ea a avut vreodata orgasm prin masturbare? Daca nici prin autosatisfacere nu reuseste sa ajunga la orgasm, atunci cauza e cel mai probabil endocrinologica sau neurologica, mai putin probabil psihologica, daca nu a suferit vreo trauma psihica.
Singurele probleme de care stie, sunt cele "mostenite" de la tata, la zona colonului. A facut colonoscopie cu ceva timp in urma (nu stiu daca ar putea avea vreo legatura)
Eu zic ca ar trebui sa meargă si.la ginecog sa excludem.o afectiune organica.Nu stiu daca dv sunteti in masura sa spuneti, "Nu s-a facut consult, nu am considerat esential, totul in rest fiind la locul lui" daca totul este "la locul lui " dupa consult cautati in alta parte deoarece anorgasmia are multe cauze.
Un diagnostic sigur se poate pune numai în urma unor investigații: la ginecolog, endocrinolog, psiholog cu competențe pe psihosexologie. E nevoie să meargă din inițiativa ei pentru că motivația are un rol important în rezolvarea unei probleme. Și mai ales lăsați-o să meargă singură, pentru că pot fi și alte probleme pe care nu le poate discuta cu dumneavoastră.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 3de ce nu are orgasm?
- 1fara orgasm
- 12nu am avut orgasm niciodata
- 4viata sexuala de un an si orgasm niciodata
- 7ajutati-ma
- 8De ce nu a avut orgasm prietena mea...?
- 6De ce nu am orgasm?!
- 6Nelamurita in ceea ce priveste orgasmul
- 15niciodata orgasm.
- 5cum pot sa o ajut sa ajunga la un orgasm total, ce trebuie sa fac?
- 6Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
- 9De ce nu am orgasm?
- 5cum pot sa ajung la orgasm?
- 4Dificultate de excitare
- 4sunt fata am 19 ani.
- 1nu am orgasm
- 3Nu pot avea orgasm in timpul sexului
- 9Intrebare orgasm. N am avut unul in viata mea.
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Lipsa orgasmului la femei absenta orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: