Marimea penisului, la 14 ani
Buna, Ma numesc Alex si am 14 ani.
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
3 comentarii
Mergi la un urolog, nu-i o afectiune grava, se poate rezolva simplu, dar trebuie sa-ti spuna exact medicul ce este. Nu te jena, nu-i ceva foarte rar intalnit. Succes!
@baietelul de 14 ani.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 3Penis deformat
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 13Consum alcool, in cantitati...
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 5chist osos: urmari, recuperare...
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 8adolescenta 14 ani...comportament urit
- 9Penis prea mare
- 8Penis prea mare
- 3crescatura in zona axilara
- 18Masturbare zilnica? Ca nu patesti nimic rau... e normal nu?
- 4preput ingustat
- 9Problema erectie si penis mic
- 1Probleme penis
- 2Penis adolescent prea mare
Mai multe informații despre: Adolescentul marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: