Sunt gravidă?
![DD04](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna. Am luat anticonceptioanale aproape 2 ani, le-am oprit în urma cu 2 luni, după ciclu mentrual nu le.am mai luat conform programului pe care îl urmam.
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna. Daca ati facut 10 teste nu sunteti insarcinata.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 5Mi a intarziat menstruatia 25 de zile
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1Probleme menstruale
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Menstruație întârziată
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: