Sunt gravidă?
Buna. Am luat anticonceptioanale aproape 2 ani, le-am oprit în urma cu 2 luni, după ciclu mentrual nu le.am mai luat conform programului pe care îl urmam.
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
2 comentarii
Buna. Daca ati facut 10 teste nu sunteti insarcinata.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina sau nu?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 3imi intarzie menstruatia
- 13sarcina sau raceala?
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 1Injectii cu triamcinolon
- 0Menstruatie întârziată
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Menstruatie
- 6Întârzierea menstruației
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: