SCURGERE maronie dupa menstruatie!
Buna ziua este prima luna cand i-au anticonceptionale date de medic am facut analize ca sa mi le prescrie.am avt menstruatie normala 6zile apoi a inceput sa-mi scurga maro timp de 12zile dupa menstruatie.poate fi de la anticonceptionale?sau ce poate fi?va rog ajutati-ma..nu am dureri de burta ma simt bine doar ca am scrugeri maronii zi de zi de la menstruatie timp de 12 zile si tot nu s-a oprit
4 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa va prezentati la medicul care v-a prescris pastilele pentru a va putea ajuta in problema dvs, eventual sa va recomande alt tip de contraceptive.
O zi placuta!
Este necesar sa va prezentati la medicul care v-a prescris pastilele pentru a va putea ajuta in problema dvs, eventual sa va recomande alt tip de contraceptive.
O zi placuta!
Multumesc pentru raspuns.am mai auzit alte persoane care au luat aceleas pastilute ca ale mele logest si prima luna a fost ca la mine cu scurgeri maronii
Pentru clinica marie stopes: dvs intelegeti rolul unui forum cu subiecte medicale? cumva receptionista da raspunsurile in numele clinicii? mai bine nu va mai obositi sa mai comentati pe aici inutil, daca tot ce stiti sa spuneti este "duceti-va la doctor" (aveti la activ sute de astfel de raspunsuri). aici oamenii intra si pentru pareri/sfaturi de la doctori sau persoane care au trecut prin ceva similar. evident ca atunci cand exista o problema medicala, trebuie ajuns la doctor... dar e normal ca oamenii sa caute si astfel de pareri. totul este sa nu se bazeze in totalitate pe ele.
Pentru daniela: este posibil sa fie vorba de spotting si ar trebui sa dureze maxim 3 luni, timp in care organismul se obisnuieste cu anticonceptionalele. niciun doctor (bun) nu iti va recomanda sa schimbii pastilele in primele 3 luni tocmai pentru ca este perioada de acomodare, plus ca te-ai da peste cap hormonal. daca dupa cele 3 luni spottingul continua, atunci da, ar trebui ca dr. sa-ti recomande alte anticonceptionale.
Pentru daniela: este posibil sa fie vorba de spotting si ar trebui sa dureze maxim 3 luni, timp in care organismul se obisnuieste cu anticonceptionalele. niciun doctor (bun) nu iti va recomanda sa schimbii pastilele in primele 3 luni tocmai pentru ca este perioada de acomodare, plus ca te-ai da peste cap hormonal. daca dupa cele 3 luni spottingul continua, atunci da, ar trebui ca dr. sa-ti recomande alte anticonceptionale.
Va multumesc pentru raspuns "aaa24"daca nu mai aveam si alte probleme cu siguranta mergeam si la doctor am vrut sa primesc cateva sfaturi pentru ca imi fac fel si fel de idei...imi este teama pentru ca nu se oipreste deloc de 14zile..si imi este aiurea asa tot timpul plus ca nu pot avea nici contact sexual daca ar fi vorba de 3 luni..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri abundente
- 2Ciclu menstrual reaparut dupa 2 zile
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 3scurgeri maronii
- 8sunt insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 4ciclul menstrual
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 0scurgeri maronii
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 4Sunt insarcinata?
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 0Colonoscopie si menstruatie?
- 1Scurgere maro intre menstruatii
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 0Sângerare maro dupa menstra
Mai multe informații despre: Menstruatia scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: