Intarziere ciclu
Buna ziua.Am 20 de ani si de 2 luni nu mi-a mai venit ciclul. Nu am consultat un doctor inca, dar am facut 5 teste de sarcina..toate au iesit negative.Mentionez ca am mai avut intarzieri, dar nu atat de mari. Am si dureri in partea stanga si la urinare, plus ca in ultimul timp am slabit foarte repede fara nici un motiv. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0intarziere menstruatie
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 2intarziere menstra
- 1Sunt gravida?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 3Intarziere menstruatie
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 2Întârziere menstruație
- 2Sex neprotejat
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Posibila sarcina?
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: