Intarzierea menstruatiei
Buna ziua ! Am 20 de ani si am un ciclu menstrual regulat ( aproximativ de 28-31 zile ). Luna trecuta menstruatia a venit la 25 zile. Mentionez ca am fost la munte si am cam facut efort. In aceasta luna ar fi trebui sa-mi vina pe 5 ( la 28 zile).Suntem in data de 11 si nu mi-a venit.Pe calendarul meu este deja ziua 34 de menstruatieiar ciclul inca nu a venit. Am avut niste probleme luna aceasta, in sensul in care am avut secretii abundente si de culoare galbui-maronii si manarimi si usturimi in zona inghinala.De cateva zile ma dor ovarele, exact ca simptomele premenstruale, insa nici acum nu a venit menstruatia. Este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ma protejez cu prezervativ. VA ROG SA-MI RASPUNDETI !
1 comentarii
Buna ziua,
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 4Mi-a intarziat 15 zile!
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 2Menstruatie intarziata
- 0Menstruație
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: