Intarzierea menstruatiei
![Andreea Dee](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua ! Am 20 de ani si am un ciclu menstrual regulat ( aproximativ de 28-31 zile ). Luna trecuta menstruatia a venit la 25 zile. Mentionez ca am fost la munte si am cam facut efort. In aceasta luna ar fi trebui sa-mi vina pe 5 ( la 28 zile).Suntem in data de 11 si nu mi-a venit.Pe calendarul meu este deja ziua 34 de menstruatieiar ciclul inca nu a venit. Am avut niste probleme luna aceasta, in sensul in care am avut secretii abundente si de culoare galbui-maronii si manarimi si usturimi in zona inghinala.De cateva zile ma dor ovarele, exact ca simptomele premenstruale, insa nici acum nu a venit menstruatia. Este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ma protejez cu prezervativ. VA ROG SA-MI RASPUNDETI !
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 0Intarziere menstruatie
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 2Menstruație întârziată
- 0Menstruație
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Menstruatiei
- 3Intarziere menstruatie
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: