Sarcina ?
Buna, mi-a venit menstruatia ultima data luna trecuta pe data de 8 iulie. Pe data de 2 august trebuia sa vina urmatoarea, si nu a mai venit. Mentionez ca nu iau anticonceptionale, nu am luat niciodata. am facut sex neprotejat cu iubitul meu, dar nu a ejaculat inauntru. Am facut doua teste de sarcina, au iesit negative. De 2-3 zile, am mici dureri pe sub burta, sunt asemanatoare cu cele a menstruatiei, dar de intensitate foarte mica, si trecatoare. Singurul lucru pe care l-am avut inainte sa trebuiasca sa imi vina menstruatia a fost o scurgere, si o mica mancarime, dar chestiile astea le-am mai avut pentru ca sunt foarte sensibila, si racesc rapid la ovare, dar niciodata nu a afectat menstruatia, si a si trecut mancarimea si scurgerea, dar niciodata nu a intarziat atat. Am 26 de ani, media menstruatiei mele este de 25-26 de zile, si s-a pastrat asa de cand am avut menstruatie prima data.Citisem undeva ca e posibil sa intarzie din cauza sindromului ovarelor polichistice, iar un medic ginecolog mentiona ca ovarele polichistice nu le dobandesti intr-o luna de la ultima menstruatie, ci in mai mult timp, ca sa existe o intarziere atat de mare. Poate fi o sarcina care inca nu se vede pe test ? PS : eu sper ca DA
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 4menstruatie intarziata
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Posibilă sarcina?
- 0Sarcina sau raceala?
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Antiobiotice și menstruație
- 0Ciclu intarziat
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 6Întârzierea menstruației
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: