Prezervativ rupt
Buna ziua! Sunt foarte speriata in ceea ce priveste problema ca as fi insarcinata. Acum o saptamana am avut un contact sexual protejat initial cu prietenul meu. In timpul actului, prezervativul s-a rupt. Ideea e ca el nu a ejaculat in mine ulterior. Surpriza a fost cand azi dimineata am mers la baie iar pe lenjeria intima am gasit o parte din prezervativul rupt iar acum sunt foarte speriata ca as putea fi insarcinata..
As vrea sa aud, va rog, cat mai multe pareri in ceea ce priveste problema mea pentru a stii ce este de facut.
As vrea sa aud, va rog, cat mai multe pareri in ceea ce priveste problema mea pentru a stii ce este de facut.
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual In timpul caruia s-a rupt prezervativul exista posibilitatea de a ramane insarcinata. Un test de sarcina din sange, BetaHcg va poate confirma insa abia dupa 11 zile de la conceptie.
O zi buna,
Echipa Medicala marie Stopes
in urma unui contact sexual In timpul caruia s-a rupt prezervativul exista posibilitatea de a ramane insarcinata. Un test de sarcina din sange, BetaHcg va poate confirma insa abia dupa 11 zile de la conceptie.
O zi buna,
Echipa Medicala marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 1Ajutor! S-a rupt prezervativul!
- 7ovulatie si lichid seminal
- 2Prezervativ rupt
- 1Sunt insarcinata?
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 3Pot fi insarcinata?
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 2Sanse sa iau ceva? mi s a rupt prezervativul dar am sesizat si l am schimbat !
- 0Escapelle
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: