Postinor 2 si imediat o secretie maronie
Buna ziua ! As avea o intrebare... aseara am avut primul contact sexual.totul a decurs bine pana cand s-a spart prezervativul.Nu a ejaculat in mine.Apoi am plecat imediat cu iubitul meu la farmacie si am cumparat Postinor...era 9:30 seara cand am cumparat Postinor iar farmacista mi-a spus sa iau la ora 10 si apoi inca odata a doua zi la 10 dimineata.Peste aproximativ o ora jumatate de la prima pilula..a curs o secretie maronie.Este posibil sa fiu insarcinata ? Si am citit pe un alt forum cum ca ar trebui dupa 7 zile de la administrarea Postinor-ului sa vina menstruatia...este adevarat ?daca nu vine menstruatia dupa 7 zile inseamna ca sunt insarcinata ?mie normal menstruatia trb sa-mi vina pe 24-12.
3 comentarii
Este exclus ca aea secretie maronie sa fie de la Postinorul luat cu doar o jumatate de ora inainte. Nu are legatura cu o eventuala sarcina, care e practic exclusa in cazul dv.
as avea si eu o intrebare. in data de 24noiembrie 2008 am facut dragoste cu prietenul meu si in timpul actului sa rupt prezervativul fara sa obs, am luat postinor2 dupa 24de ore dupa actul sexual...iar a doua pastila fix dupa 12ore de la prima pastila...si de at a trecut mai mult de 3saptamani...oare postinor2 sia facut efectul??? si daca da...at cat timp imi va intarzia ciclul? :( va rog sami rasp cat mai repede sunt f ingrijorata. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 3secretii vaginale
- 4Analize secretie vaginala
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 1Examen secretie vaginala
- 4am o secretie ciudata!
- 3Putin disperata
- 2Secretii vaginale
- 2Interpretare analize secretie vaginala
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 6Lichidul albicios... poate fi o secretie vaginala din cauza placerii?
- 0Secretie vaginala
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 1De unde e aceasta boala?
- 0prezerativ rupt
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 6Problema
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: