ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Problema sex

18-08-2017
angellom
Nu este medic/terapeut
angellom
Salut, am si eu o nelamurire.S-au intamplat doua probleme luna aceasta. Iubitei mele i-a venit menstruatia pe 2 august si pe 6 s-a terminat.Am facut sex neprotejat pe 7 august, dar cand am simtit ca imi vine sa ejaculez am scos-o si am ejaculat pe piciorul ei.Ea spune ca s-a scurs pana pe labii. Oricum am inteles ca nu se prea poate ramane insarcinata exact dupa menstruatie, fiindca esti nefertila cateva zile.O alta problema s-a intamplat ieri, am facut SEX PROTEJAT, dar s-a rupt prezervativul.Tin sa mentionez ca nu am ajuns la ejaculare, am facut odata cu prezervativ, s-a intamplat ceva, a trebuit sa ne oprim si nu am ejaculat, dar prezervativul s-a rupt intre timp.A doua oara s-a intamplat la fel. Ejacularea a avut loc peste vreo o ora de la ultimul alt, iar atunci nu a mai existat vreo pentrare.Din pacate problema asta s-a intamplat pe 14 august, adica a 13-a zi de ciclu menstrual, iar ea deja e in perioada fertila.

Am cateva intrebari:

-Poate sa ramana insarcinata daca are un ciclu regulat de 28 de zile si am facut sex neprotejat(FARA EJACULARE IN EA) exact dupa terminarea menstruatie?

-Poate sa ramana insarcinata daca sperma nu a ajuns in ea, ci doar pe labii?

-Poate sa ramana insarcinata daca nu am ajuns la ejaculare, iar prezervativul s-a rupt?(exista acel lichid pre ejaculator)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de făcut dacă se rupe prezervativul?
  •