Extracţie molar, apoi zona cusută
Acum 3 zile mi-am extras o măsea, penultima de sus, din partea dreapta, măsea chinuită cu tratamente, întrerupte ulterior ş.a.m.d, ajungând până la urmă să o extrag pentru că avea o infecţie ce nu mai putea fi tratată, din câte mi-a explicat medicul (parodontită acută. si nu mai ştiu)
Mi-a extras măseaua, apoi m-a cusut. În acea după amiază am făcut febră, apoi noaptea, si încă de 2 ori până azi. Am început să iau şi antibiotic pt că cineva mi-a explicat că e posibil să-mi fi rămas infecţie acolo. Am vorbit cu doctorul şi mâine o să merg să văd ce rezolvă.
Întrebarea mea era: după o extracţie e mai bine să se lase 'rana' necusută, ca să se elimine eventualele resturi de puroi sau nu? Şi acum, în cazul meu, dacă am deja cusătură şi infecţia este sub piele care bănuiesc că s-a prins deja cât de cât, ce îmi face mai departe pt a scoate infecţia? Taie iar locul sau cum se procedează?
Mi-a extras măseaua, apoi m-a cusut. În acea după amiază am făcut febră, apoi noaptea, si încă de 2 ori până azi. Am început să iau şi antibiotic pt că cineva mi-a explicat că e posibil să-mi fi rămas infecţie acolo. Am vorbit cu doctorul şi mâine o să merg să văd ce rezolvă.
Întrebarea mea era: după o extracţie e mai bine să se lase 'rana' necusută, ca să se elimine eventualele resturi de puroi sau nu? Şi acum, în cazul meu, dacă am deja cusătură şi infecţia este sub piele care bănuiesc că s-a prins deja cât de cât, ce îmi face mai departe pt a scoate infecţia? Taie iar locul sau cum se procedează?
1 comentarii
In primul rand, dupa extractia unei masele se aplica un pansament local care se strange cu dintii 2, 3, 4 ore. Zona trebuia curatata foarte bine pentru a nu ramane nici un pic de infectie care cred ca se va rezolva cu antibiotice prescirse de medicul dentist. Se pare ca situatia ta ta este putin mai complicata avand in vedere a te-a cusut, in foarte putine cazuri se coase dupa extractie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 7extractie molar de minte
- 89Durere dupa extractie
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 12infectie la radacina dintelui
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 2Mi-am scos o masea.
- 3dureri dupa extractie nerv
- 3infectie dupa extractie?
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 1Post operatie masea de minte