Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
Buna. Am niste probleme de cativa ani, care par a fi din cauza circuitului digestiv. Mi se intampla inainte, destul de des, sa am ameteli bruste si o stare de panica. Aceste stari dispareau dupa ce consumam multa apa si ieseam la baie de 2 ori. Dura cam 3 ore sa imi revin complet.
Astazi am avut o criza diferita. Stateam jos, lucrand pe laptop cand m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii. Simteam ca nu mai pot scoate cuvinte din gura. Mi-am luat si pulsul. Aveam 127, iar dupa 2 minute a scazut la 85.
Alte simptome (nu stiu daca au legatura) ar fi ca mi se infunda usor nara stanga (am si deviatie de sept), am un tiuit in urechi aproape toata ziua de cateva luni bune.
Poate sa fie cumva de la cofeina? Parca se intampla aceste lucruri cand beau cafea sau cola sau mananc ciocolata.
Precizez si ca am facut mai multe investigatii la inima acum 1-2 ani. Mi-a fost descoperita doar o extra sistola despre care am inteles ca nu e grava.
Am fost la mai multi doctori gastroenterologi, cardiologi, dar nu m-a ajutat nimic pana acum.
Puteti sa ma ajutati cu vreo idee despre ce ar putea fi, va rog?
Astazi am avut o criza diferita. Stateam jos, lucrand pe laptop cand m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii. Simteam ca nu mai pot scoate cuvinte din gura. Mi-am luat si pulsul. Aveam 127, iar dupa 2 minute a scazut la 85.
Alte simptome (nu stiu daca au legatura) ar fi ca mi se infunda usor nara stanga (am si deviatie de sept), am un tiuit in urechi aproape toata ziua de cateva luni bune.
Poate sa fie cumva de la cofeina? Parca se intampla aceste lucruri cand beau cafea sau cola sau mananc ciocolata.
Precizez si ca am facut mai multe investigatii la inima acum 1-2 ani. Mi-a fost descoperita doar o extra sistola despre care am inteles ca nu e grava.
Am fost la mai multi doctori gastroenterologi, cardiologi, dar nu m-a ajutat nimic pana acum.
Puteti sa ma ajutati cu vreo idee despre ce ar putea fi, va rog?
1 comentarii
salut
..cofeina scoate calciul din oase. așa patesc si eu...evita acidifiantele..cola apa carbogazoasa.. etc
statul la laptop vezi sa nu ai o spondiloza...
..cofeina scoate calciul din oase. așa patesc si eu...evita acidifiantele..cola apa carbogazoasa.. etc
statul la laptop vezi sa nu ai o spondiloza...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 16sindrom vertiginos
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 7Dopuri de ceara, urechea infundata. tiuit in ureche
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 1nu puteam ridica capul
- 4Ameteala permanenta
- 0oboseala si stare de ameteala
- 0Ameţeală zilnic