ameteli cind inclin capul spre stinga
Cind imi las capul spre stinga am senzatia ca toate obiectele intra intr-o miscare de du-te vino ca miscarea unui piston iar plafonul este si el in miscare ondulatorie ca valurile marii.
Specific faptul ca am vederea slaba, tulburari vizuale, care se prezinta ca o ceata pe ochiul drept.
In pozitia culcat, daca ma intorc de pe partea dreapta spre stinga am aceeasi senzatie de ameteala si vertij, la fel cind ma intorc din pozitia culcat pe spate spre stinga.
Daca as putea avea un sfat, o recomandare, un tratatement competent as fii foarte multumita si recunoscatoare
Va multumesc anticipat
Specific faptul ca am vederea slaba, tulburari vizuale, care se prezinta ca o ceata pe ochiul drept.
In pozitia culcat, daca ma intorc de pe partea dreapta spre stinga am aceeasi senzatie de ameteala si vertij, la fel cind ma intorc din pozitia culcat pe spate spre stinga.
Daca as putea avea un sfat, o recomandare, un tratatement competent as fii foarte multumita si recunoscatoare
Va multumesc anticipat
4 comentarii
este nevoie de un consult in clinica ORL.. unde se fac teste vestibulare si unde se peactica manevra de repozitionare a otolitilor Epley
Va multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns, am sa va urmez sfatul.
Actualmente nu sint in tara, insa sint interesata daca o programare la cabinetul dumneavoastra este posibila si cind poate fii facuta ?
Specific c
Actualmente nu sint in tara, insa sint interesata daca o programare la cabinetul dumneavoastra este posibila si cind poate fii facuta ?
Specific c
Specific ca am prevazut concediul la sfirsitul anului.
Exista un tratament ambulatoriu pentru afectiunea care o am?
Mentionez ca nu am fost nici o data bolnava, nici internata in spital. In schimb de un an jumate am prins in greutate 20 de KG,
Mi-am facut o serie de analize din care nu rezulta nimic anormal, tensiunea este de 12 cu 6 sau 12 cu 8.
Un simptom ciudat este acela de sufocare cind sint nervoasa si umflatura la baza gitul. Tiroida? se poate si asta explica prinderea in greutate, insa nu vertujul.
Va multumesc inca o data pentru pretiosul ajutor.
Cordialement
Exista un tratament ambulatoriu pentru afectiunea care o am?
Mentionez ca nu am fost nici o data bolnava, nici internata in spital. In schimb de un an jumate am prins in greutate 20 de KG,
Mi-am facut o serie de analize din care nu rezulta nimic anormal, tensiunea este de 12 cu 6 sau 12 cu 8.
Un simptom ciudat este acela de sufocare cind sint nervoasa si umflatura la baza gitul. Tiroida? se poate si asta explica prinderea in greutate, insa nu vertujul.
Va multumesc inca o data pentru pretiosul ajutor.
Cordialement
imi scrieti toate datele
varsta, inlatiem, kg, tensiune arteriala, probleme coloana cervicala..s.a
regimul alimentar si cum va hidratati
-
varsta, inlatiem, kg, tensiune arteriala, probleme coloana cervicala..s.a
regimul alimentar si cum va hidratati
-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 4Lovitura la cap
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 3ameteala ca un vartej
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0ameteli puternice
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 1durere de cap
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 1Ameteli bruște
- 10Palpitații și amețeli
- 4Ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: