Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
Buna ziua!
Am si eu o problema, acum 4 luni am faut atacuri de panica f severe, am mers la psihiatru si de atunci urmez tratament cu anafranil0, 25mg, xanax 0, 25mg 1/zi si haloperidol 5 pic/zi.
Am avut perioade in care m-am simtit mai bn, dar tot nu ma simt f bn tot am ameteli, si transpiratie a palmelor.
De 3 saptamani simt si o durere suparatoare de urechi.
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Oare tratamentul nu isi face efectul?sau mai trebuie sa astept cv timp?
Mentionez ca sunt si fumatoare.
Astept un raspuns de la dv.
Va multumesc frumos!
Am si eu o problema, acum 4 luni am faut atacuri de panica f severe, am mers la psihiatru si de atunci urmez tratament cu anafranil0, 25mg, xanax 0, 25mg 1/zi si haloperidol 5 pic/zi.
Am avut perioade in care m-am simtit mai bn, dar tot nu ma simt f bn tot am ameteli, si transpiratie a palmelor.
De 3 saptamani simt si o durere suparatoare de urechi.
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Oare tratamentul nu isi face efectul?sau mai trebuie sa astept cv timp?
Mentionez ca sunt si fumatoare.
Astept un raspuns de la dv.
Va multumesc frumos!
4 comentarii
Bună ziua, tratamentul psihiatric în general are efect, în timp, însă pentru controlul simptomelor eu vă sugerez să realizaţi câteva şedinţe de psihoterapie. Citiţi postările mele pe acest subiect. Problema se poate rezolva foarte bine, chiar şi prin terapie online.
Buna, Dydy32!
Pentru tratarea cauzelor, nu numai a simptomelor, ar putea fi de mare folos psihoterapia.
Chiar si fara medicatie, anumite forme de terapie (cum este cea cognitiv-comportamentala) sunt foarte eficiente si, in colaborare cu terapeutul, veti elimina simptomele.
Pentru acele dureri in urechi ar fi bine sa mergeti si la un consult la orelist ca sa eliminati orice cauza organica.
Mult succes!
Ana Badita
Pentru tratarea cauzelor, nu numai a simptomelor, ar putea fi de mare folos psihoterapia.
Chiar si fara medicatie, anumite forme de terapie (cum este cea cognitiv-comportamentala) sunt foarte eficiente si, in colaborare cu terapeutul, veti elimina simptomele.
Pentru acele dureri in urechi ar fi bine sa mergeti si la un consult la orelist ca sa eliminati orice cauza organica.
Mult succes!
Ana Badita
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Mai am sai eu o intrebare daca urmez tratament cu anafranl si haloperidol pot sa urmez si tratament cu extract de sunatoare?
Astept un raspuns!
Mai am sai eu o intrebare daca urmez tratament cu anafranl si haloperidol pot sa urmez si tratament cu extract de sunatoare?
Astept un raspuns!
Aici asteptam sa ni se alature un psihiatru, pt ca psihologul nu se ocupa de prescrierea medicamentelor :)
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un consult si sa va spuna el, insa recomandarea mea este tot in directia psihoterapiei, daca doriti sa scapati definitiv de simptome si sa nu deveniti dependenta de medicamente.
Ana Badita
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un consult si sa va spuna el, insa recomandarea mea este tot in directia psihoterapiei, daca doriti sa scapati definitiv de simptome si sa nu deveniti dependenta de medicamente.
Ana Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 16boala de inima?
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 0ameteala si tulburari de auz
- 16mi-au pus dg SINDROM VERTIGINOS, NEVRAGIE ARNOLD, ATACURI DE PANICA
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 3Atac de panica
- 4ce poate sa fie?
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2Atac panica, anxietate
- 1Ameteala
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 31Anxietatea revine
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 4Ameteala poate fi psihica?
- 3Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Fumatul Ameteala transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Atacurile de panica
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Sevrajul nicotinic
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Amețeala
- Hiperhidroza (transpirație excesivă)
- Transpirația rece (diaforeza)
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: