Ameteala, cazut jos din picioare?
buna ziua! Nepotelul meu in varsta de 12 ani s-a dus la farmacie pe la ora 11 sa cumpere ceva si dupa ce a cumparat a inceput sa ameteasca si a cazut jos, doamnele farmaciste au chemat salvarea si spun ca a stat jos doua minute dupa care a zis ca nu mai are nimic.A venit salvarea si a ajuns la spital unde i-au recoltat analize a facut electrocardiagrama in salvare si era buna tensiunea era 13.8, gilcemia o avea 100, i s-a administrat gulcoza si cand a ajuns la spital oxigenarea era 95 %, pulsul ajungea pana la 100 dar dupa ce i-a spus ca nu ramane internat a scazut la 81.In urma azalizelor calciul e fost in limite normale, glicemia 165.dar era dupa administrare gulcoza si o proba hepatica TPG era 46, mentionez ca nepotul a mancat dimineta o punga cu cipsuri care zice ca nu erau bune, dar le-a mancat.Poate fi asta cauza ? sau ar fi altceva de la spital a zis ca aceasta e cauza?
3 comentarii
Buna ziua ! Din cele relatate de dumneavoastra reiese ca nepotelul dumneavoastra a suferit o sincopa.Sincopa este un sindrom de pierdere a cunostintei produs de insuficienta temporara a fluxului de sange spre creier. Poate avea mai multe cauze. Explicatia cu cipsurile mi se pare prea simpla si simplista. De aceea va propun ca sa nu asteptati sa mai apara din nou si sa-l duceti la o evaluare medicala. Trebuie sa-l vada macar un cardiolog si un neurolog. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Cu multa placere. V-as fi recunoscator daca m-ati informa despre evolutia ulterioara a nepotelului dumneavoastra. Cum se simte ? Daca i-ati mai facut ceva investigatii si ce s-a stabilit. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3Ameteala
- 4emotii-ameteli-panica
- 16boala de inima?
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 0imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa...
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 1Stari de ameteala
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 6Ameteli si dureri de cap
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 4Buna ziua! am lesinat stand pe canapea
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: