Stare de ameteala

Buna ziua. Nu as fi intrat pe acest forum daca nu as fi avut nevoie cu advearat. De acum 4 zile am o senzatie de ameteala, ca la betie dupa primele pahare. Am impresia ca sunt intr-un vis si sunt din ce in ce mai obosit, in rest ma comport normal, la scoala nu e nici o diferenta, doar ca vad ciudat, am senzatia aceea de om beat.
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
4 comentarii

Cred ca prima data e nevoie de un examen medical, ai fost la doctor pentru analize? S-ar putea sa aiba cauze fizice.

Nu nu am fost. Consider ca este prea devreme. Din ce cauze poate aparea? Ma port normal numai ca am starea de somnolenta si vad ca dupa primele pahare de bautura o senzatie ciudata, parca vad in reluare.

Pot fi foarte multe cauze, daca senzatia persista, poate ar fi bine sa mergi la un doctor pentru examinare.

Poate fi din cauza stresului sau o oboselii? Adica acum 5 zile am tras dintr-o tigareta si am ramas cu starea aceea sau poate sunt eu putin paranoic si de aceea?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 2ameteala, cefalee
- 12IRM coloana cervicala
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 0Ameteala si altele
- 3de cate ori ma ridic in picioare ametesc groaznic
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 1Ameteala si oboseala continua
- 3De ce amețeli la anxietate??
- 1Ameteli puternice
- 0Homeopatie (anxietate/ ameteli/dezechilibru)
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: