Stare de ameteala
Buna ziua. Nu as fi intrat pe acest forum daca nu as fi avut nevoie cu advearat. De acum 4 zile am o senzatie de ameteala, ca la betie dupa primele pahare. Am impresia ca sunt intr-un vis si sunt din ce in ce mai obosit, in rest ma comport normal, la scoala nu e nici o diferenta, doar ca vad ciudat, am senzatia aceea de om beat.
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
4 comentarii
Cred ca prima data e nevoie de un examen medical, ai fost la doctor pentru analize? S-ar putea sa aiba cauze fizice.
Nu nu am fost. Consider ca este prea devreme. Din ce cauze poate aparea? Ma port normal numai ca am starea de somnolenta si vad ca dupa primele pahare de bautura o senzatie ciudata, parca vad in reluare.
Pot fi foarte multe cauze, daca senzatia persista, poate ar fi bine sa mergi la un doctor pentru examinare.
Poate fi din cauza stresului sau o oboselii? Adica acum 5 zile am tras dintr-o tigareta si am ramas cu starea aceea sau poate sunt eu putin paranoic si de aceea?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 3ameteli
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 16ameteala si dureri in piept
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 3Un inceput de ameteala? Vreau sa aflu cauza...
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 1de ceva vreme ametesc
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 9Stari de voma si ameteala
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1Ameteli permanente
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 0Amețeli și întunecarea vederii
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: