Stare de ameteala
Buna ziua. Nu as fi intrat pe acest forum daca nu as fi avut nevoie cu advearat. De acum 4 zile am o senzatie de ameteala, ca la betie dupa primele pahare. Am impresia ca sunt intr-un vis si sunt din ce in ce mai obosit, in rest ma comport normal, la scoala nu e nici o diferenta, doar ca vad ciudat, am senzatia aceea de om beat.
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
4 comentarii
Cred ca prima data e nevoie de un examen medical, ai fost la doctor pentru analize? S-ar putea sa aiba cauze fizice.
Nu nu am fost. Consider ca este prea devreme. Din ce cauze poate aparea? Ma port normal numai ca am starea de somnolenta si vad ca dupa primele pahare de bautura o senzatie ciudata, parca vad in reluare.
Pot fi foarte multe cauze, daca senzatia persista, poate ar fi bine sa mergi la un doctor pentru examinare.
Poate fi din cauza stresului sau o oboselii? Adica acum 5 zile am tras dintr-o tigareta si am ramas cu starea aceea sau poate sunt eu putin paranoic si de aceea?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16sindrom vertiginos
- 4Ameteli la soare
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 4ameteli va rog un sfat
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 0boala meniere
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 1Amețesc groaznic !
- 1Anemie??
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: