Stare generala rea, ameteli
Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
2 comentarii
Bună ziua. Problema dvs ar putea proveni de la coloana cervicală, mai exact de la prima vertebră cervicală, care probabil nu se mai mișcă liber. Căutați așadar un cabinet de osteopatie, care v-ar putea ajuta. Din ce oraș sunteți?
Sunt din Brasov. La inceput nu ám dat foarte mare atentie senzației sau stării mele, fiind o persoană activa, dar e a 3a săptămână și tot nu simt nici o îmbunătățire și a devenit deranjant chiar stresant.
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5O fi anxietate?
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 1ameteala puternica
- 4Ce poate fi ?
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 4ameteala permanenta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 2Ameteala, stare de lesin Cine ma poate ajuta?
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 4Lipsa de aer
- 1Amețeală in timpul mesei
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: