De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
![merina](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara. De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat. Cand ma ridic de pe scaun ( doar de pe scaun, nu si din pat ) sau cand imi indrept coloana imi simt pulsul in ceafa si in urechi, iar la cateva secunde ametesc. Nu ma doare capul deloc, doar pulsatii si ameteala. Si tiuituri groaznice in urechi. Am fost la ORL si mi s-a spus ca nu am nimic la urechea interna. Mi-am facut analizele si toate sunt in parametrii normali, am fost la cardiolog si am facut un test doppler.Mi s-a spus ca sangele circula normal spre creier. Mi-am facut radiografire cervicala, am o spondiloza, dar medicul mi-a spus ca nu ar trebui sa am probleme de la ea.
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 16Neuro sau ORL?
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 4Lipsa de aer
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: