Amețeală in timpul mesei
Buna.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 328episoade de ameteli-vertij
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 4ameteli cind inclin capul spre stinga
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 0oboseala si stare de ameteala
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 3Auz infundat, ameteli si respiratie greoaie
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 1Episoade de ameteli
- 1Amețesc groaznic !
- 10Ameteala si vedere ciudata
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 2Ameteala continua
Mai multe informații despre: Ameteala ameteala in timpul mesei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: