Amețeală in timpul mesei

Buna.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 15ameteli
- 4Ameteli la soare
- 16boala de inima?
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 3stari de ameteala, greata..
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 0Tensiune mica, ameteli, lipsa menstruatiei
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Sindrom vertiginos
- 7Chronic subjective diziness/ ameteala cronica subiectiva
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala ameteala in timpul mesei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: