durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
Buna ziua.
Acum 7 luni am avut o durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept.
Ameteala si amortelile au inceput sa apara fregvent.
Am mers la neurolog si mi s-a indicat sa fac un RMN la cap, rezultatul RMN-ului a fost Demielinizari nespecifice posibil vasculitice in substanta alba periventriculara bilat. Mi sa recomandat repetarea RMN-ului 3-6 luni cu substanta i.v.
Am fost u RMN-ul la neurolog si mi-a spus ca nu am nimic, nu mi sa dat nici-un tratament si mi sa spus sa revin dupa 6 luni daca mai apar simtome.
Intre timp simtomele erau din ce in ce mai fregvente au aparut si tulburari de vedere ( sub forma de tremuratura sau chiar pierderea vederi pentru cateva secunde la un singur ochi ), amorteli ale limbi, buzelor si cerul guri, la efort nu prea mare mi se infunda urechea.
am fost la urgente in bucuresti unde mi sa prescris betaserc doua capsule pe zi si sanax de 0, 25 una pe zi ( doar dupa o simpla consultatie fara nici o analiza ).
Au trecut 6 luni de cand am facut RMN-ul am fost din nou la neurolog si mi-a spus sa a prezin din nou la RMN si sa continui sa iau pastilele.
Mentionez ca mainile si picioarele sunt
Singura problema de sanatate pe care stiu ca o am este DESDENERESCENTA MACULARA JUVENILA de la 8 ani precizez ca am 24 de ani.
Am fcut si analizele de sange si mi-au iesit sidermie de 39 si si euzinofile de 6, 3
Acum 7 luni am avut o durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept.
Ameteala si amortelile au inceput sa apara fregvent.
Am mers la neurolog si mi s-a indicat sa fac un RMN la cap, rezultatul RMN-ului a fost Demielinizari nespecifice posibil vasculitice in substanta alba periventriculara bilat. Mi sa recomandat repetarea RMN-ului 3-6 luni cu substanta i.v.
Am fost u RMN-ul la neurolog si mi-a spus ca nu am nimic, nu mi sa dat nici-un tratament si mi sa spus sa revin dupa 6 luni daca mai apar simtome.
Intre timp simtomele erau din ce in ce mai fregvente au aparut si tulburari de vedere ( sub forma de tremuratura sau chiar pierderea vederi pentru cateva secunde la un singur ochi ), amorteli ale limbi, buzelor si cerul guri, la efort nu prea mare mi se infunda urechea.
am fost la urgente in bucuresti unde mi sa prescris betaserc doua capsule pe zi si sanax de 0, 25 una pe zi ( doar dupa o simpla consultatie fara nici o analiza ).
Au trecut 6 luni de cand am facut RMN-ul am fost din nou la neurolog si mi-a spus sa a prezin din nou la RMN si sa continui sa iau pastilele.
Mentionez ca mainile si picioarele sunt
Singura problema de sanatate pe care stiu ca o am este DESDENERESCENTA MACULARA JUVENILA de la 8 ani precizez ca am 24 de ani.
Am fcut si analizele de sange si mi-au iesit sidermie de 39 si si euzinofile de 6, 3
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 73Ce inseamna ICVB?
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 7durere si amorteala in bratul stang
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 3Amorteli ale obrazului stang privire in stanga
- 3Durere de cap intr-un punct
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 0dureri ca un fel de presiune
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 1dureri de cap mari
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 2Amețeli țiuit de ureche etc
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: