durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept

23-09-2014
oanamaria009
Nu este medic/terapeut
oanamaria009
Buna ziua.
Acum 7 luni am avut o durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept.
Ameteala si amortelile au inceput sa apara fregvent.
Am mers la neurolog si mi s-a indicat sa fac un RMN la cap, rezultatul RMN-ului a fost Demielinizari nespecifice posibil vasculitice in substanta alba periventriculara bilat. Mi sa recomandat repetarea RMN-ului 3-6 luni cu substanta i.v.
Am fost u RMN-ul la neurolog si mi-a spus ca nu am nimic, nu mi sa dat nici-un tratament si mi sa spus sa revin dupa 6 luni daca mai apar simtome.
Intre timp simtomele erau din ce in ce mai fregvente au aparut si tulburari de vedere ( sub forma de tremuratura sau chiar pierderea vederi pentru cateva secunde la un singur ochi ), amorteli ale limbi, buzelor si cerul guri, la efort nu prea mare mi se infunda urechea.
am fost la urgente in bucuresti unde mi sa prescris betaserc doua capsule pe zi si sanax de 0, 25 una pe zi ( doar dupa o simpla consultatie fara nici o analiza ).
Au trecut 6 luni de cand am facut RMN-ul am fost din nou la neurolog si mi-a spus sa a prezin din nou la RMN si sa continui sa iau pastilele.
Mentionez ca mainile si picioarele sunt
Singura problema de sanatate pe care stiu ca o am este DESDENERESCENTA MACULARA JUVENILA de la 8 ani precizez ca am 24 de ani.
Am fcut si analizele de sange si mi-au iesit sidermie de 39 si si euzinofile de 6, 3
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  •