Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
Dupa ce m-a durut maseaua timp de 24 de ore, cedand doar 3 ore cu calmant aulin, am hotrat sa cumpar Antibiotic amoxicilina 500 mg.
Ieri la 20.00 am luat pentru prima data antibiotic. Azi-noapte la 4.00 am luat a doua pastila de antibiotic si astazi la 12.00 am luat-o pe a treia, dar dupa doar o ora ce am luat pastila si am vomitat toata mancarea. Inainte cu 5 minute sa iau ultima pastila de antibiotic am mancat foarte mult iaurt cu paine ca sa imi protejeze stomacul de antibiotic. Asta inseamna ca am intrerupt involuntar tratamentul, adica nu am mai luat pastiala asta pe care am vomitat-o acum cateva ore. Din cate am inteles, daca interupi tratamentul cu antibiotic chiar si cu o singura doza, infectia va reveni si mai puternic si bacterile vor capata rezistenta. Acum voi lua urmatoarea pastila la ora 20.00 diseara, dar deja am intrerupt tratamentul doarece am vomitat pastila de la ora 12.00. Acum vreau sa nu mai vreau sa iau din 8 in 8 ore, vreau sa iau din 6 in 6 ore. Are ceva daca schimb de la 8 pastila la 8 ore la una la 6 ore? Mentionez ca nu am avut niciun fell de umflatura cand am inceput sa iau ieri antibioticul, astazi mi se umflat obrazul foarte mult dupa ce am luat antibioticul. De asemenea ii trecuse de durere, dar vad ca iar m-a luat durerea de 3 ore.
Va multumesc
Ieri la 20.00 am luat pentru prima data antibiotic. Azi-noapte la 4.00 am luat a doua pastila de antibiotic si astazi la 12.00 am luat-o pe a treia, dar dupa doar o ora ce am luat pastila si am vomitat toata mancarea. Inainte cu 5 minute sa iau ultima pastila de antibiotic am mancat foarte mult iaurt cu paine ca sa imi protejeze stomacul de antibiotic. Asta inseamna ca am intrerupt involuntar tratamentul, adica nu am mai luat pastiala asta pe care am vomitat-o acum cateva ore. Din cate am inteles, daca interupi tratamentul cu antibiotic chiar si cu o singura doza, infectia va reveni si mai puternic si bacterile vor capata rezistenta. Acum voi lua urmatoarea pastila la ora 20.00 diseara, dar deja am intrerupt tratamentul doarece am vomitat pastila de la ora 12.00. Acum vreau sa nu mai vreau sa iau din 8 in 8 ore, vreau sa iau din 6 in 6 ore. Are ceva daca schimb de la 8 pastila la 8 ore la una la 6 ore? Mentionez ca nu am avut niciun fell de umflatura cand am inceput sa iau ieri antibioticul, astazi mi se umflat obrazul foarte mult dupa ce am luat antibioticul. De asemenea ii trecuse de durere, dar vad ca iar m-a luat durerea de 3 ore.
Va multumesc
3 comentarii
Vă recomand să respectaţi doza scrisa în prospect.
Cu stima
Dr Petre Muresan
Cu stima
Dr Petre Muresan
Deci este o problema ca am ratat acea doza ? Adica acum risc ca bactarile sa capete rezistenta. Cat de mare este rescul ca din cauza acelei doze pe care nu am luat-o?
Va multumesc
Va multumesc
Riscurile de acest gen nu pot fi masurate si cuantificate
cu exactitate. Important este ca dumnaevoastra sa va
faceti tratamentul cu dozele corespunzatoare.
Cu stima:
dr Petre Muresan
cu exactitate. Important este ca dumnaevoastra sa va
faceti tratamentul cu dozele corespunzatoare.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinosinuzita cronica
- 3ceva foarte ciudat
- 12infectie la radacina dintelui
- 3infectie la masea
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 1antibiotic ORL
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0Antibiotice naturale eficiente
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 1Infectie cronica masea
- 1Antibiotic sau nu?
- 2Am probleme cu infectia dentara
- 2Mi s-a spus ca am ciuperca in git de la medicamente
- 3Intrerupere antibiotic augmentin dupa 6 zile. Pot sa reiau tratamentul?
- 5Ce-as putea avea?
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 0Pot lua augmentin în acelasi timp cu coryol și prestarium?
- 0Probleme cu vitaminele?
Mai multe informații despre: infectia dentara antibioticele starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: