Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 3Dureri de cap
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 3dureri lombare si cervicale. va rog sa-mi dati un raspuns
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 3Dureri de cap.
- 0stare generala foarte rea
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 1Dureri de cap si spate
- 3va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 6Dureri de cap
- 1Dureri de cap groaznice
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie
- 3Durere cap
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
- 1Rog interpretare Rmn Coloana Cervicala
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: