Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 3ce se intampla?
- 4am dureri de cap
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 4Simptome inexplicabile
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 0ameteli dureri de cap
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 1durere de cap si corp infierbantat
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 6Durere groaznica de cap
- 1Durere zona cervicala L2 arcul vertebral
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: