Transpiratii si senzatie de rau!
Buna ziua.M-am logat pe acest forum in speranta ca o sa imi poata da cineva o explicatie sau macar o sugestie la problema bunicii mele. De doi ani, prin iarna si la inceputul primaverii, dansa are tarnspiratii de cate 3-4 ori pe zi, insotite de stari de rau.Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar ideea e ca face crize de calduri, si transpira abundent din varful picioarelor pana la cap, si in acelasi timp ii este rau de nu se poate tine pe picioare.A fost in tot acest timp pe la multi medici, din Cluj, din Bistrita, cam pe la toti si toate cabinetele, dar nimeni nu i-a pus un diagnostic clar si e frustrant pentru ca pur si simplu nu stim cum sa o ajutam.In urma analizelor, a iesit faptul ca rinichii ii sunt putin deplasati, dar medicul a spus ca e imposibil ca aceasta sa ii provoace starile respective.Totodata are si o tumoare benigna intre plamani si rinichi ( cat o cireasa) deci nu a fost nevoie de operatie si din nou ni s-a spus ca aceasta nu poate fi cauza problemelor.Si-a facut analize si la glanda, dar nimic.Am ajuns la un moment dat sa ne gandim ca poate e ceva care ii declanseaza aceste stari doar in perioada aceasta, iarna si primavara, ca o fi ceva de la reuma.Nu stim catre ce sa ne mai indreptam, de aceea va rog frumos sa ma indrumati, sa-mi explicati, pur si simplu sa va dati cu parerea in legatura cu aceasta problema.( MAI ALES UN MEDIC DACA AR PUTEA SA-MI RASPUNDA).Va multumesc!
1 comentarii
Citeste mesajul privat pe care ti l-am trimis.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 3analize ok, stare generala proasta
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 2de cateva luni tremur
- 2Toti imi spun ca sunt bine, dar eu ma simt din ce in ce mai rau
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 3Copil 1 an crize spasme tranpiratie abundenta cap
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 1transpiratie abundenta intre picioare
- 0stare generala foarte rea
- 0mancarime anala, stare de rau
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 0Frig permanent-transpiratie-raceala
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
Mai multe informații despre: transpiratia starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: