Stare de greata continua de 2 zile
se manifesta doar pe partea dreapta in gat..am anxietate nu stiu daca asta e cauza..dar mai ami prob si cu fierea lenesa si gastrita...oare care sa fie cauza ?
5 comentarii
Bună ziua, cât de intensă este anxietatea? În ce context apare şi de când vă confruntaţi cu aceasta? Simptomele fizice pentru care nu s-a găsit un diagnostic medical pot fi atribuite distresului psihologic. Dacă trăiţi un stres permanent şi vă confruntaţi cu diferite simptome digestive, atunci consultaţi un medic. Vă recomand de asemenea o evaluare psihologică faţă-în-faţă sau online.
tot timpul am simptome...am fost ieri la medicul meu psihiatru si mi sa spus k primavara anxietatea si depresia isi fac de cap. mia schimbat tratamentul acum sa vad ce rezultate da(abia peste 2 saptamani) mia zis k atunci cand poti localiza cu degetul de unde provine starea de greatza e pe fond psihic..ma simt si slabit..am intrebato daca sa iau ceva vitamine a spus ca doar mancare si tratamentul ei...nimik altceva :|
În regulă, atunci aşteaptă două săptămâni, stabileste un termen până la care simptomele ar trebui să revină la normal, iar dacă nu funcţionează înseamnă că ai nevoie de interventie psihologică.
Numai bine
Numai bine
cu ce mar ajuta aceaste interventie psihologica? nu mai am frica de moarte, de boli, de sinucidere(nici nam incercat asa cv) am doar simptome fizice.. si din toate analizele facute(cortizon, cetosteroizi, glande suprarenale, tiroida ecograf., inima ekg+ecocardiografie, RMN la cap, endoscopie digestiva superioara, ecografie abdominala, hematologie, etc.) a iesit doat gastrita antrala, , fierea lenesa..si tathicardie sinusala(desi inima arata perfect ) tesniunea cei drept e kam mik 10cu7 11cu7...maxim am avuto 12 cu 9 in timpul unui atac de panica.
Practic reacţiile tale sunt un răspuns fiziologic la distresul psihic. Din acest motiv te simţi mai rău doar când eşti stresat, în timpul unui atac de panică de exemplu. Prin intervenţia psihologică vei învăţa câteva modalităţi pentru controlul stresului şi gestionarea situaţiilor de criză, când apar simptomele fizice.
Intervenţiile se pot realiza şi online.
Intervenţiile se pot realiza şi online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11anxietate, distonie neurovegetativa
- 8anxietate generalizata pe fond ciclotimic
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 18sindrom anxios depresiv
- 3Stare de voma si greata
- 3stari de ameteala, greata..
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 13anxietate de sanatate
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 4Anxietate VS depresie.
- 3Depresie si anxietate
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 1Rau de miscare sau anxietate???
- 12Psihoterapie in anxietate
- 1Cum imi dau seama cand am ceva de la anxietate ?
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 1Menstruatie intarziata!
Mai multe informații despre: Anxietatea Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Varsaturile (emeza, voma)
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină