Astept pareri! anxietate si lipsa somnului, emotii necontrolate.

Buna ziua grup! Am mai postat cv asemanator acum ceva timp. Mentionez ca ma confeunt cu niste probleme de anxietate de ceva timp... Mentionez ca am trecut prin toate etapele. Acum un an am fost si la un psihiatru.. Am luat un tratament, dar degeaba. Majoritarea chestiilor anxioase mi le am rezolvat... Dar singurele probleme cu care am ramas sunt lipsa somnului... Ma trezesc mai obosit decat ma culc plus... Niste emotii necontrolate.. Cand ma intalnesc in locuri public cu persoanw cunoscuta.. Necunoscute... Ma panicheaza prezenta lor.. Transpir.A trecut cineva prin asa ceva si ma poate Ajuta?! Multumesc! Sanatate!
1 comentarii

Buna ziua grup! Am mai scris pe grup dar nu mi a raspuns nimeni! A trecut prin perioade de anxietate acum am mai scapat de anumite frici.. Dar in continuare am probleme cu somnul.. Nu pot dormi noptile apoi a 2 a zi sunt Frant dar incerca d sa dorm nu reusesc! Mentionez ca din cauza oboselii am dureri oculare plus niste tiuieli in uelrechi! Ceva sfaturi.. Sugestii?! Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stari de emotie
- 4Anxietate, neincredere in mine, griji.
- 10Povestea mea - FA
- 5Rispen 1mg
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 1Anxietate Sexuala.
- 9sa fie de la anxietate?
- 11am facut primul pas
- 2Anxietate?
- 4Rosu la faţă
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 1pentru anxietate si atacuri de panica pt lua magneziu 400?
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 3Batai puls simtite in corp, puls marit, tremur
- 11se vindeca anxietatea ?
- 10Anxietate în urma unui episod psihotic
- 8Tulburare de anxietate
- 2Depresie anxietate help
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: