Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
Buna ziua, din adolescenta am anumite simptome pe care le-am neglijat, si se pare ca revin uneori si in prezent: Somn dificil, insomnii, adormire dificila, palpitatii, emotii puternice aproape de lesin si atac de panica, uneori presiume si greutate in piept, ma supar si ma enervez usor, imi vine sa plang din orice, am fobii multe din cauza lor am de pierdut multe. Ce sa fie?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
3 comentarii
Consult la psihiatru in Romania sau Spania plus sedinte la psiholog.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
Recomand o evaluare psihologica si in functie de rezultat, psihologul va sugereaza daca este nevoie si de tratament medicamentos concomitent cu sedinte de psihoterapie.
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
Sub nici o forma Lorazepam 3 pe zi. E o benzodiazepina. Se ia in cantitati mici. Gen 1/zi maxim o luna si ajuta la instaurarea antidepresivului pe care il prescrie psihiatrul. Dupa o luna se scoate.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24sa fie stresul de vina?
- 10Problema psihica?
- 25Sufar de mai multi ani de anxietate
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 6In fiecare zi vreau nu doar sa 'respir' vreau sa ma bucur de viata din nou
- 2Somatizare (anxietate)
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 6Anxietate si atacuri de panica sau altceva ?
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 7Simptome de depresie si anxietate de foarte multi ani
- 8Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica
- 12Psihoterapie in anxietate
- 5Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
- 1Anxietate
- 7Efectele anxietatii, depresiei si stresului asupra pielii
- 5Anxietate si tulburare de panica
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 0Cum se manifestă depresia agitată ?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: