Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie? | Forumul Medical ROmedic

Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?

29-06-2016
Inna24
Nu este medic/terapeut
Inna24
Buna ziua, din adolescenta am anumite simptome pe care le-am neglijat, si se pare ca revin uneori si in prezent: Somn dificil, insomnii, adormire dificila, palpitatii, emotii puternice aproape de lesin si atac de panica, uneori presiume si greutate in piept, ma supar si ma enervez usor, imi vine sa plang din orice, am fobii multe din cauza lor am de pierdut multe. Ce sa fie?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.

Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.

Ce imi recomandati?
3 comentarii
0
03-07-2016, ora 21:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Consult la psihiatru in Romania sau Spania plus sedinte la psiholog.

Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
0
06-09-2016, ora 11:10
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Psihologie, Constanta
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Recomand o evaluare psihologica si in functie de rezultat, psihologul va sugereaza daca este nevoie si de tratament medicamentos concomitent cu sedinte de psihoterapie.
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
0
06-09-2016, ora 23:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sub nici o forma Lorazepam 3 pe zi. E o benzodiazepina. Se ia in cantitati mici. Gen 1/zi maxim o luna si ajuta la instaurarea antidepresivului pe care il prescrie psihiatrul. Dupa o luna se scoate.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul