Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
buna dimineata, domnule doctor.Imi doresc mult sa-mi raspundeti si mie la problema nepotelului meu, nu vreau sa fiu nepoliticoasa, insa avem nevoie de ajutorul d-voastra. va multumesc
imi cer scuze.. am scapat acel mesaj
1. Da ar fi ideal sa vad initial copilul inainte de a ma pronunta
2 din cele descrise.. Da, ar fi indicat sa fie operat copilul.. atfel nu reusiti sa.l mentineti la o dezvoltare corecta conform varstei
3 trebuei facute analize insistent si des pentru paraziti intestinali
4 trebuei ajustat corect regimul alimentar... fara sucuri, fructe citrice, mancare acra.., dulciuri din comert cu coloranti artificiali, iaurturi din comert cu indulcitori si tot ce poate sa irite faringele
1. Da ar fi ideal sa vad initial copilul inainte de a ma pronunta
2 din cele descrise.. Da, ar fi indicat sa fie operat copilul.. atfel nu reusiti sa.l mentineti la o dezvoltare corecta conform varstei
3 trebuei facute analize insistent si des pentru paraziti intestinali
4 trebuei ajustat corect regimul alimentar... fara sucuri, fructe citrice, mancare acra.., dulciuri din comert cu coloranti artificiali, iaurturi din comert cu indulcitori si tot ce poate sa irite faringele
buna seara domnule doctor. va multumesc pentru raspunsul acordat. Cum putem optine o programare pentru un consult la clinica d-voastra ( pot veni doar eu cu copilul in calitate de bunica ? )si daca trebuie sa aducem anumite documente medicale va multumesc.
da. puteti veni Dvs..cu copilul
numai la interventii chirurgicale este necesar acordul parintilor
ma sunati -
cu 2-3 zile inainte de a veni sa confirmam ora cand puteti sa ajungeti
numai la interventii chirurgicale este necesar acordul parintilor
ma sunati -
cu 2-3 zile inainte de a veni sa confirmam ora cand puteti sa ajungeti
Buna ziua domnule doctor.Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Ma numesc Samoila Gabriel am 41 de ani si sunt din Tecuci.Din luna noiembrie 2013 am inceput sa am ameteli, dezechilibru la mers, dureri de cap, tiuituri in urechi, senzatia, , ca imi sunt bagate 2 creioane in urechi"..la inceput trecatoare apoi din ce in ce mai des.Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca am HTA(16/8).Mi s-a dat Metoprolol 25mg dimineata si seara dar simtomele tot nu au trecut.Chiar si cand am tensiunea 12/7 tot ametesc si nu am echilibru.Aceste simtome le am cand merg, cand intorc capul brusc, cand ma aplec, cand ridic capul sa ma uit in sus...daca stau linistit pe scaun sau lungit in pat pe o parte acestea dispar, ramane doar tiuitul in urechi.In Decembrie m-am internat la Neurologie la Spitalul Judetean Galati la domnul doctor Dutoiu. Dupa 5 zile de spital analizele mi s-au spus ca sunt bune, computer tomograf cerebral normal si mi s-a pus diagnosticul de Sindrom vestibular central. Mi s-a dat tratament cu Betaserc de 24(2 pe zi)si Bilobil de 40 (2 pe zi). In luna Ianuarie 2014 am facut si un RMN cerebral cu rezultatul-Moderata atrofie corticala difuza, discreta ingrosare de mucoasa de cauza inflamatorie la nivelul recesurilor alveolare ale sinusurilor maxilare fara acumulari fluide intrasinusale.In urma acestor rezultate domnul doctor Dutoiu mi-a spus sa continui tratamentul si sa fac 10 proceduri de balneofizioterapie in zona cervicala.Le-am facut si pe acestea dar degeaba..ametelile si starea de dezechilibru in miscare, la efort tot persista.Am fost si la cabinetul ORL unde vine doamna doctor Huzum de la Focsani si mi s-a spus ca e de la urechea interna...mi-a prescris Cavinton 10 mg(2 pe zi) care mai rau ma ameteste asa ca nu il mai iau. Am 3 luni de cand iau Betaserc si Bilobil dar tot nu ma simt bine... doar usor ameliorat fata din Decembrie cand abia mergeam. Mentionez ca nu beau alcool, fumez 10-12 tigari pe zi si beau o cafea mica pe zi care uneori ma face sa ma simt ceva mai bine.Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu un medicament...sincer nu stiu ce sa ma mai fac cu aceste ameteli, dezechilibru si dureri de cap care ma necajesc mai ales la servici dar si in viata de zi cu zi!Cu respect-Samoila Gabriel
1 am o mare problema..
(discreta ingrosare de mucoasa de cauza inflamatorie la nivelul recesurilor alveolare ale sinusurilor maxilare fara acumulari fluide intrasinusale).. scrie clar ca problema poate fi de la radacina dintilor de sus de sub sinus.. S-au facut Radiogarfii la radacina dintior de sus de sub sinus????
.In urma acestor rezultate domnul doctor Dutoiu mi-a spus sa continui tratamentul si sa fac 10 proceduri de balneofizioterapie in zona cervicala) !!!! Ce treaba are inflamata din sinus cu tratamentul la colaoana cervicala?//???
2 NU ati scri svarsa, KG, tensiunea arteriala la ambele maini.. care sunt esentiala pentru circulatia cerebrala
3 UN vertij de la ureche interna ese ROTATOR.. se invart lucrurile in jur.. si acet vertij se rezolva usor prin manevra Epley la un cabinet ORL
(discreta ingrosare de mucoasa de cauza inflamatorie la nivelul recesurilor alveolare ale sinusurilor maxilare fara acumulari fluide intrasinusale).. scrie clar ca problema poate fi de la radacina dintilor de sus de sub sinus.. S-au facut Radiogarfii la radacina dintior de sus de sub sinus????
.In urma acestor rezultate domnul doctor Dutoiu mi-a spus sa continui tratamentul si sa fac 10 proceduri de balneofizioterapie in zona cervicala) !!!! Ce treaba are inflamata din sinus cu tratamentul la colaoana cervicala?//???
2 NU ati scri svarsa, KG, tensiunea arteriala la ambele maini.. care sunt esentiala pentru circulatia cerebrala
3 UN vertij de la ureche interna ese ROTATOR.. se invart lucrurile in jur.. si acet vertij se rezolva usor prin manevra Epley la un cabinet ORL
Va multumesc pentru raspuns.Am 3 masele sparte dreapta sus...radiografie dentara nu am facut..EKg-ul mi s-a spus ca e bun, nu am senzatie de voma iar tensiunea mi se ia de obicei de la mana stanga.Sedintele de balneofizioterapie le-am facut ca mi s-a spus ca de aici ar putea fi problema(o spondiloza cervicala-5 si 6 osteofite).Cat despre vertij uneori se, , invart" lucrurile...mai pregnant e starea de dezechilibru, de instabilitate in miscare...parca calc, , ca un om beat"...nu pot sa imi controlez echilibrul.
Buna seara dl dr, am si eu o intrebare am fost cu fetita la urgenta la spital avand o febra de 39 cu 5 care nu scadea cu antitermice, ne-a dat tratament acasa cu fortum si gentamicina si dupa 3 zile am fost la control si pediatrul i-a mai dat oral ceclor, si pt nas infundat care curge secretii incolore ser fiziologic biorinil si colargol, dar pot sa-i dau biorinil pt 2 ani si 8 luni?ce altceva as putea sai dau pt nas infundat care curge eu i-am mai pus vibrocil picaturi, eu am de 1 an probleme cu o rinosinuzita care curge posterior secretii galben verzui am luat tot felul de antibiotice fara nici un rezultat am fost si la orl si nici un rezultat ea inainte de aceasta febra avea secretii lipicioase verzi in nasuc se poate sa fi luat de la mn aceste bacterii care provoaca aceasta infectie?eu ce as putea sa mai fac?din aceasta cauza am facut si depresie pt k in fiecare zi am ameteli si tulburari de vedere cu toate k analizele sunt bune (neurologie, cardio, oftalmologie)va rog din suflet sunt disperata, va rog sa ma ajutati!
pt. GABI Samoila
sunt 2 probleme
1 Urgent trebuei de facut radiografii la dantura de sus..si extrase la maxllo-facial... nu la stomatolog de cartier
2 restul problemelor sunt de la circulatie
se exclud complet lactatele, pielea de gaina, toate mezelurile de la magazin
se consuma multe lichide si se ea tratament oentru circulatie cerebrala
stugeron, sermion, Mg cu B6, pentoxi retard..s.a...
sunt 2 probleme
1 Urgent trebuei de facut radiografii la dantura de sus..si extrase la maxllo-facial... nu la stomatolog de cartier
2 restul problemelor sunt de la circulatie
se exclud complet lactatele, pielea de gaina, toate mezelurile de la magazin
se consuma multe lichide si se ea tratament oentru circulatie cerebrala
stugeron, sermion, Mg cu B6, pentoxi retard..s.a...
pt.florybolnavu
da se poate folosi biorinil 3-5 zile
in rest pentru nas.. inhalatii, aerosloi si aspirat secretiile..dupa se administreaza colargolul
dupa fiecare raceala.. se face tratament cu Echinacee sirop 2 saptamani pe luna 3 luni
Pt Dvs..
regim alimentar fara grasimi si dulciuri, fara lactate
multe lichide de baut
Mg cu Vit B 6 2 zi..., fiole cu ginseng si ginko biloba de baut 2.zi..dimineata, pranz
da se poate folosi biorinil 3-5 zile
in rest pentru nas.. inhalatii, aerosloi si aspirat secretiile..dupa se administreaza colargolul
dupa fiecare raceala.. se face tratament cu Echinacee sirop 2 saptamani pe luna 3 luni
Pt Dvs..
regim alimentar fara grasimi si dulciuri, fara lactate
multe lichide de baut
Mg cu Vit B 6 2 zi..., fiole cu ginseng si ginko biloba de baut 2.zi..dimineata, pranz
Va multumesc foarte mult domnule doctor pentru sfaturi si timpul acordat. Va doresc sanatate si numai de bine! Cu respect- Samoila Gabriel.
Multumesc dl dr pt raspunsurile dvs, momentan ii dau copilului esberitox care contine si echinaceea pot sa-i mai dau si sirop in acelasi timp?Si eu iau ca cu mg si zn este suficient?, as putea sa-mi fac un exudat pt aceste secretii verzui?sau alt consult la orl?
trebuie facuta o radiografie SAF.. si investigata dantura de sus de sub sinus... poate fi vorba de o sinuzita odontogena
Va multumesc inca o data pentru sfat. Mi-ati recomandat Stugeron, Sermion sau Pentoxi Retard. Daca asi incepe sa iau Stugeron(m-am orientat asupra lui ca nu are efecte colaterale deosebite avand in vedere ca iau si medicatie ptr. tensiune)in doze mici..25 mg de 2 ori pe zi...sau 25mg.jumatate dimineata, jumatate seara... ar trebui sa elimin Betaserc-ul si Bilobilul pe care il iau acum?Pentru tensiune iau Metroprolol de 25-doua pe zi..pot sa iau si Stugeron?
din pacate asa NU pot sa va ajut
aici se dau sfaturi nu recomandari si tratamente concrete..cu miligrame
asta poate sa faca mediucul care Va cunoste personal si istoricul medical
conteaza tot.. varsta, Kg, bolile cronice...s.m.m.a.
aici se dau sfaturi nu recomandari si tratamente concrete..cu miligrame
asta poate sa faca mediucul care Va cunoste personal si istoricul medical
conteaza tot.. varsta, Kg, bolile cronice...s.m.m.a.
Aveti dreptate domnule doctor, eu va multumesc inca o data pentru sfaturi, toate bune va doresc si multa sanatate...faceti o treaba buna pe acest site. Cu stima si mult respect-Samoila Gabriel.
Buna ziua,
Am rugamintea de a -mi raspunde la cateva intrebari legate de o amigdalita pultacee care recidiveaza la baietelul meu in varsta de 7 ani.Mai exact, anul trecut in decembrie a facut un prim episod, urmat de inca doua episoade in lunile ianuarie si februarie.Apoi in fiecare luna facea fie o forma virala, fie o forma bacteriana, pana in august. Incepand cu septembrie 2013 am inceput un tratament homeopat, care a dat rezultate, pana in ianuarie a.c. cand a trebuit sa-l internez si sa urmeze tratament cu antibiotic injectabil. Saptamana trecuta a facut din nou, acum urmand tratament cu Zinat. Parerile medicilor -inclusiv ORL sun impartite : unii sustin ca nu trebuiesc scoase deoarece are ASLO mic-31, si daca mai creste va creste si imunitatea si nu va mai avea probleme, iar in cazul lui, pe un fond de imunitate scazuta se poate imbolnavi la plamani, alti medici sustin ca are cripte adanci, si acolo se afla 'ceva' care declanseaza amigdalita plutacee si ele sunt un focar de infectie si nu o bariera impotriva bacteriilor si virusilor, si trebuiesc scoase.
Am urmat si o schema de 6 luni cu Rybomunil, si o alta de 1 luna cu Lantigen, anul trecut, insa fara rezultate.
Am facut pana acum ap. 20 de exudate - dintre care 2 la Victor Babes, 1 la Budimex, 2 la Gr. Alexandrescu, restul la laboratoare in localitate, si la nici-unul nu i-a iesit nimic.
Am rugamintea de a-mi spune de ce recidiveaza daca nu iese streptococ si nici staphilococ, de ce nu cedeaza la antibiotic acel 'ceva' din cripte, daca exista un tratament pe care sa-l fi recomandat in situatii asemanatoare care sa fi dat rezultate, sau daca exista posibilitatea 'inchiderii si dezinfectarii ' acelor cripte pentru a nu mai recidiva.
Imi cer scuze pentru lungimea mesajului, insa sper sa gasesc o rezolvare definitiva a acestei probleme.
Va multumesc frumos.
Am rugamintea de a -mi raspunde la cateva intrebari legate de o amigdalita pultacee care recidiveaza la baietelul meu in varsta de 7 ani.Mai exact, anul trecut in decembrie a facut un prim episod, urmat de inca doua episoade in lunile ianuarie si februarie.Apoi in fiecare luna facea fie o forma virala, fie o forma bacteriana, pana in august. Incepand cu septembrie 2013 am inceput un tratament homeopat, care a dat rezultate, pana in ianuarie a.c. cand a trebuit sa-l internez si sa urmeze tratament cu antibiotic injectabil. Saptamana trecuta a facut din nou, acum urmand tratament cu Zinat. Parerile medicilor -inclusiv ORL sun impartite : unii sustin ca nu trebuiesc scoase deoarece are ASLO mic-31, si daca mai creste va creste si imunitatea si nu va mai avea probleme, iar in cazul lui, pe un fond de imunitate scazuta se poate imbolnavi la plamani, alti medici sustin ca are cripte adanci, si acolo se afla 'ceva' care declanseaza amigdalita plutacee si ele sunt un focar de infectie si nu o bariera impotriva bacteriilor si virusilor, si trebuiesc scoase.
Am urmat si o schema de 6 luni cu Rybomunil, si o alta de 1 luna cu Lantigen, anul trecut, insa fara rezultate.
Am facut pana acum ap. 20 de exudate - dintre care 2 la Victor Babes, 1 la Budimex, 2 la Gr. Alexandrescu, restul la laboratoare in localitate, si la nici-unul nu i-a iesit nimic.
Am rugamintea de a-mi spune de ce recidiveaza daca nu iese streptococ si nici staphilococ, de ce nu cedeaza la antibiotic acel 'ceva' din cripte, daca exista un tratament pe care sa-l fi recomandat in situatii asemanatoare care sa fi dat rezultate, sau daca exista posibilitatea 'inchiderii si dezinfectarii ' acelor cripte pentru a nu mai recidiva.
Imi cer scuze pentru lungimea mesajului, insa sper sa gasesc o rezolvare definitiva a acestei probleme.
Va multumesc frumos.
din exeprienta pot sa va spun.. ca problemele de faringe si amigdale recidiveaza NUmia din cauza Refluxului gastro. esofagian
si alimentattiei incorecte cu exces de acru, citrice, sucuri.. care modifica Ph..locals i pe tractul digestiv
exudatele in acest caz.. sunt inutile si bani aruncati.
variante sunt 3
1. schimbat drastig regimul de alimentatie si tratamente locale cate 2 saptamani lunar.. cam 1-2 ani.. pana se retrag singure amigdalele
2 scoaetrea amigdalelor clasic
3.. care si o recomand+ multe elemente din varianta 1
operatia de amigdalotomie.. adica rezectia partiala a amigdalelor.. cu Radiofrecventa
si alimentattiei incorecte cu exces de acru, citrice, sucuri.. care modifica Ph..locals i pe tractul digestiv
exudatele in acest caz.. sunt inutile si bani aruncati.
variante sunt 3
1. schimbat drastig regimul de alimentatie si tratamente locale cate 2 saptamani lunar.. cam 1-2 ani.. pana se retrag singure amigdalele
2 scoaetrea amigdalelor clasic
3.. care si o recomand+ multe elemente din varianta 1
operatia de amigdalotomie.. adica rezectia partiala a amigdalelor.. cu Radiofrecventa
Va multumesc pentru raspuns. De apx. 1 an, de cand citesc postarile dumneavoastra pe acest forum, am incercat sa-i elimin din alimentatie :acru, rece, acidulat. Aseara am fost nevoit sa-l internez deoarece a facut febra 39.9, si ambele amigdalite erau umflate si acoperite de puncte de puroi.Rezultatele la sange au indicat aceasta infectie.
V-as ruga daca-mi puteti spune in primul rand cu ce tratament local sa urmez si referitor la varianta 3 -Radiofrecventa, daca-mi puteti indica un cabinet in jurul judetului Dambovita, sau daca se poate veni la dumneavoastra, cat dureaza si cat trebuie sa stea internat.
Va multumesc frumos.
V-as ruga daca-mi puteti spune in primul rand cu ce tratament local sa urmez si referitor la varianta 3 -Radiofrecventa, daca-mi puteti indica un cabinet in jurul judetului Dambovita, sau daca se poate veni la dumneavoastra, cat dureaza si cat trebuie sa stea internat.
Va multumesc frumos.
Buna seara!
Am fost operat luni la urechea dreapta, pentru ca aveam timpanul perforat. Mi s-a aplicat un fel de scoci pe timpan, dar sunt sanse mici de vindecare totala. In acest moment aud foarte incet cu urechea dreapta, si am senzatie de ureche infundata si imi piuie, pocneste. Daca timpanul nu se vindeca, nici auzul nu isi va revenii, sau sa dispara aceaste senzatii? Va multumesc!
Am fost operat luni la urechea dreapta, pentru ca aveam timpanul perforat. Mi s-a aplicat un fel de scoci pe timpan, dar sunt sanse mici de vindecare totala. In acest moment aud foarte incet cu urechea dreapta, si am senzatie de ureche infundata si imi piuie, pocneste. Daca timpanul nu se vindeca, nici auzul nu isi va revenii, sau sa dispara aceaste senzatii? Va multumesc!
pt. crsti cernea
copilul are nevoie de internare in clinica ORL..spital universitar..numai acolo gasiti conditiile pentru interventi cu anestezie totala, trtamentul lo al..implica inhalatii, aerosoli, gargara, spreiuri locale
copilul are nevoie de internare in clinica ORL..spital universitar..numai acolo gasiti conditiile pentru interventi cu anestezie totala, trtamentul lo al..implica inhalatii, aerosoli, gargara, spreiuri locale
Buna ziua.Am o fetita de 3 ani jumatate.Avem o bronsita acuta in tratament cu Augmentin 457mg.Tuseste foarte tare, de tuse ni s-a dat Humex expectorant.Va rog sa-mi spuneti daca pot folosi aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic pentru secretii nazale foarte abundente.Mentionez ca am mai folosit acum 3 luni cand a fost racita, dar am inteles ca adrenalina este periculoasa la copii.Multumesc anticipat!
aerosolii sunt buni si pentru tusea din piept
ca sa evitati adrenalina.. se poate inlocui cu ser.Efedrinat de 0.5% 5 pic pentru sedinta
+ 10 pic de Bromhexin picaturi. + ser. fizilologic sau ceai cald de musetel
ca sa evitati adrenalina.. se poate inlocui cu ser.Efedrinat de 0.5% 5 pic pentru sedinta
+ 10 pic de Bromhexin picaturi. + ser. fizilologic sau ceai cald de musetel
Multumesc. Pun picaturile in 2 ml ser fiziologic? Asa mi s-a indicat pentru adrenalina.
Buna ziua dl. Doctor,
Am un baietel de 18 luni pe care l-am inscris la cresa in feb, dupa 3 zile a facut febra, stari de voma, tuse seaca. Am fost la control pe 1 martie si ni s-a dat Augmentin BIS oral, pe care l-am luat 4 zile, in cea de-a 4-a am obs o scurgere din ureche. Am fost la ORL si mi s-a zis: otita medie acuta. Am schimbat antibioticul cu Zinnat tot oral, timp de 7 zile, in cea de-a 4 I-a plesnit timpanul si a inceput sa ii curga puroiul. Am ajuns la urgenta unde ne-au internat si ne-au administrat Cefort intravenos 3 zile, iar dupa externare din nou la ORL unde mi s-a zis ca timpanul este spre decolorare si ca este fara fisura. Mi s-au dat inca 3 zile Augmentin ES, care ne-a dat o diaree urata si a trebuit sa il schimbam cu Ceclor. Prima zi de ceclor febra 39, 7 care nu scadea cu antitermice, abia dupa o impachetare in cearceaf ud a scazut la 38, 4. I-au gasit rosu in gat. Acum baietelul meu este mult mai bine. Intrebarea mea este: Daca vineri terminam antibioticul, ii pot administra LIV52 ptr ficat? De asemenea saptamana viitoare vreau sa il duc la cresa, va rog cu disperare sa imi recomandati un imunostimulator bun si cu o actiune imediata!!!! Am facut in iarna imunostimulare cu VIRONAL 3 luni, fara efect dupa cum vedeti. Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare un sfat!!!
Am un baietel de 18 luni pe care l-am inscris la cresa in feb, dupa 3 zile a facut febra, stari de voma, tuse seaca. Am fost la control pe 1 martie si ni s-a dat Augmentin BIS oral, pe care l-am luat 4 zile, in cea de-a 4-a am obs o scurgere din ureche. Am fost la ORL si mi s-a zis: otita medie acuta. Am schimbat antibioticul cu Zinnat tot oral, timp de 7 zile, in cea de-a 4 I-a plesnit timpanul si a inceput sa ii curga puroiul. Am ajuns la urgenta unde ne-au internat si ne-au administrat Cefort intravenos 3 zile, iar dupa externare din nou la ORL unde mi s-a zis ca timpanul este spre decolorare si ca este fara fisura. Mi s-au dat inca 3 zile Augmentin ES, care ne-a dat o diaree urata si a trebuit sa il schimbam cu Ceclor. Prima zi de ceclor febra 39, 7 care nu scadea cu antitermice, abia dupa o impachetare in cearceaf ud a scazut la 38, 4. I-au gasit rosu in gat. Acum baietelul meu este mult mai bine. Intrebarea mea este: Daca vineri terminam antibioticul, ii pot administra LIV52 ptr ficat? De asemenea saptamana viitoare vreau sa il duc la cresa, va rog cu disperare sa imi recomandati un imunostimulator bun si cu o actiune imediata!!!! Am facut in iarna imunostimulare cu VIRONAL 3 luni, fara efect dupa cum vedeti. Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare un sfat!!!
Buna ziua,
Si eu doresc sa stiu un imunostimulator bun, cu actiune rapida, pentru varsta de 1 an si jumatate. De la alte mamici stiu de broncho-vaxom sau rybomunil, dar nu am inteles daca au efect imediat sau nu. Va multumesc anticipat!
Si eu doresc sa stiu un imunostimulator bun, cu actiune rapida, pentru varsta de 1 an si jumatate. De la alte mamici stiu de broncho-vaxom sau rybomunil, dar nu am inteles daca au efect imediat sau nu. Va multumesc anticipat!
1. niciodata NU cautati rezolvarea problemelor de sanatate Rapid.. NU exista asa ceva
ritmul natural de refacere a unei celule afectate este prestabibilit
oinflamatie acuta trece prin mai multe faze si dureaza vindecarea completa 3 saptamani
2 sistemul imunitar a copilului este in faza de dezvoltare , care se incheie si se maturizeaza dupa 3 ani
acum copilul traieste cu TOT ce a luat de la mama in timpul sarcinii si ce a luat prin laptele matern
ritmul natural de refacere a unei celule afectate este prestabibilit
oinflamatie acuta trece prin mai multe faze si dureaza vindecarea completa 3 saptamani
2 sistemul imunitar a copilului este in faza de dezvoltare , care se incheie si se maturizeaza dupa 3 ani
acum copilul traieste cu TOT ce a luat de la mama in timpul sarcinii si ce a luat prin laptele matern
Multumesc mult pentru raspuns. Aveti dreptate, dar in unele cazuri esti atat de disperata ca I-ai da orice copilului doar sa nu il mai vezi urland de dureri de urechi sau orice. Ca mama nu te lasa sufletul sa il lasi pur si simplu sa se chinuie cu toate bolile, de aceea probabil ca toate incercam sa cautam o solutie de a imputina aceste boli si chinuri ale copilului. Cu respect.
durerile se scot simlu.. prin dsfundarea completa a nasului, apliactii cald la ureche, aniinflamatoare
in rest totul tine de regimu corect alimentar fara acru, citrice, sucuri.. cae irita mucoasele si dul la inflamatie
in rest totul tine de regimu corect alimentar fara acru, citrice, sucuri.. cae irita mucoasele si dul la inflamatie
Buna ziua. As avea si eu o intrebare pentru un medic specialist-domnul dr. FLUERARU.
Am 26 de ani si in ianuarie am avut surditate brusc instalata la urechea atanga. Mentionez ca inainte sa se intample am foat stresata o luna, iar in momentul producerii eram stresata, anemica si la menstruatie. Am primit tratament si auzul s a tot imbunatatit. Testul Baer a iesit bine, audiograma mai bine.
Mi s a recomandat rmn si am fost la centrul respectiv. Problema e ca la rmn nu mi s a pus casti in muzica si am auzit zgomotele extrem de tari ale aparatului-am intrat in tahicardie, asistenta m a scos dupa vreo 10 minute de acolo, mentionand ca instrumentul pe care trebuia sa l apas in caz ca nu mai puteam, nu mergea. La o saptamana dupa acest incident mi au aparut tiuituri in urechea stanga permanente, care nu se opresc de o luna jumatate (s au oprit cateva secunde de 2 ori). E posibil din cauza sunetelor brutale de la rmn sI de la tahicardie sa se fi declansat? Mai trec acestea? Am observat ca daca iau un calmant pe zi -medazepam, se mai reduce intensitatea. Va rog un sfat. Multumesc.
Am 26 de ani si in ianuarie am avut surditate brusc instalata la urechea atanga. Mentionez ca inainte sa se intample am foat stresata o luna, iar in momentul producerii eram stresata, anemica si la menstruatie. Am primit tratament si auzul s a tot imbunatatit. Testul Baer a iesit bine, audiograma mai bine.
Mi s a recomandat rmn si am fost la centrul respectiv. Problema e ca la rmn nu mi s a pus casti in muzica si am auzit zgomotele extrem de tari ale aparatului-am intrat in tahicardie, asistenta m a scos dupa vreo 10 minute de acolo, mentionand ca instrumentul pe care trebuia sa l apas in caz ca nu mai puteam, nu mergea. La o saptamana dupa acest incident mi au aparut tiuituri in urechea stanga permanente, care nu se opresc de o luna jumatate (s au oprit cateva secunde de 2 ori). E posibil din cauza sunetelor brutale de la rmn sI de la tahicardie sa se fi declansat? Mai trec acestea? Am observat ca daca iau un calmant pe zi -medazepam, se mai reduce intensitatea. Va rog un sfat. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 10faringoamigdalita cronica
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 20amigdalita cronica cu cazeum
- 11senzatia de picare din picioare
- 1ameteala ochelari
- 2Ameteala cand stau pe partea stanga si cand merg
- 4cornete nazale
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 0Ameteala
- 0Ameteli, unghii rosii
- 6Dureri Articulare dupa corticosteroizi
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 1Amețeală stare de rău
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 1Ameteli ciudate
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Amigdalita cronica Trombocitopenia Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: