ameteala ochelari

buna ziua
de 3 zile sunt proaspat 'ochelarist', daca as putea spune asa, in urma cu 3 zile am facut un consult oftalmologic deoarece aveam ochi rosii dimineata si ma usturau, in urma controlului mi-a dat urmatoarele rezultate: od v 1, cyl -0, 50, axis 0, os v1, sph -0, 25, dp 65 la od in tabel sph e liber si la os campul cyl e liber, ma scuzati dar nu ma prea pricep la asa ceva si mai bine de atat nu stiu sa ma exprin referitor la rezultate. mi-a recomandat sa port ochelari la calculator si cand conduc, problema e ca in prima jumatate de ora vad bine iar apoi incep usor sa vad in ceata si ma apuca ameteala, mentionez ca ochelari in port momentan doar la calculator deoarece petrec in jur de cel putin 8 ore in fata lui. sunt ochelari facuti gresit sau care ar putea fi problema? sunt foarte ingrijorat in aceasta privinta deoarece nu vreau sa imi stric mai rau vederea si am dat si o groaza de bani pe ei. va multumesc am uitat sa mentionez in acel tabel cu rezultatele analize scrie ochelari pentru distanta? in acest caz e bine sa ii port in fata calculatorului?
de 3 zile sunt proaspat 'ochelarist', daca as putea spune asa, in urma cu 3 zile am facut un consult oftalmologic deoarece aveam ochi rosii dimineata si ma usturau, in urma controlului mi-a dat urmatoarele rezultate: od v 1, cyl -0, 50, axis 0, os v1, sph -0, 25, dp 65 la od in tabel sph e liber si la os campul cyl e liber, ma scuzati dar nu ma prea pricep la asa ceva si mai bine de atat nu stiu sa ma exprin referitor la rezultate. mi-a recomandat sa port ochelari la calculator si cand conduc, problema e ca in prima jumatate de ora vad bine iar apoi incep usor sa vad in ceata si ma apuca ameteala, mentionez ca ochelari in port momentan doar la calculator deoarece petrec in jur de cel putin 8 ore in fata lui. sunt ochelari facuti gresit sau care ar putea fi problema? sunt foarte ingrijorat in aceasta privinta deoarece nu vreau sa imi stric mai rau vederea si am dat si o groaza de bani pe ei. va multumesc am uitat sa mentionez in acel tabel cu rezultatele analize scrie ochelari pentru distanta? in acest caz e bine sa ii port in fata calculatorului?
1 comentarii

Ceva similar am si eu, de doua zile de cand am ochelari cu dioptrii ZERO pentru calculator, ma confrunt cu ameteli si greata... Nu stiu ce sa fac...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ameteala
- 6probleme psihice ?
- 2ameteala, cauze si remedii
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3Probleme cu noii ochelari prescrisi
- 3Ameteala si orbire temporara
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 3Pentru un doctor orl
- 0boala meniere
- 2ochelari noi dioptrii gresite?
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 123 ani de ameteli si nicio concluzie
- 4Rinita cronica?
- 1Ameteala persistenta la schimbarea pozitiei
Mai multe informații despre: Ameteala ochelarii de vedere