infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
Din cauza unor probleme medicale am suferit un avort, dupa avort antibiograma a aratat ca am infectie cu mycoplasma si stafilococ alb, am urmat tratamentul cu antibiotice, dar infectia nu dispare si am dureri ale ovarelor. Am 4 luni de la avort si nu reusesc sa scap de infectii nu stiu ce sa fac Ajutati-ma!!!
9 comentarii
Nu ai ce sa faci decat sa perseverezi..refaci analizele, daca iar iti apare, alt tratament si tot asa pana te vindeci..dar sa iei si un antimicotic o data cu antibioticul, ca sa previi aparitia candidozei..si partenerul trebuie sa faca tratament si abstineta pana la vindecare..
ma inteles ca mycoplasma se trateaza cu josamicina, care nu se fabrica in Romania, stie cineva de unde pot procura acest medicament
Nu cred ca numai substanta asta vindeca, si eu am avut mycoplasma si m-am tratat cu Doxiciclina noastra romaneasca..nu ti s-a dat o antibiograma, cu antibioticele la care virusul este rezistent sau sensibil?
ba da, dar nu mi-a trecut. acum nu stiu daca infectia cu mycoplasma sau ce cu stafilococ ca mai am inca o secretie de culoare alba
Mergi si mai fa o analiza.tot pt aceste 2 infectii, si vezi clar ce mai ai si mai poti face si o analiza bacteriologica a secretiei vaginale, pt candida, tricomonas, etc..
nici nu stiu la ce medic sa mai merg, am fost prima data la o doamna care m-a spus ca am candidoza, apoi m-am mutat la pt ca prima nu mi s-a parut un dr bun, urmatoarea mi-a zis ca am gardnerella, apoi am fost internata in spital si dupa externare m-am mers la alt medic f bun care mi-a zis ca am stafilococ alb si mycoplasma, acum nu stiu pe cine sa mai cred
Sau mergi direct la un laborator si ii spui acolo la ce doresti, ce analize..daca esti din Bucuresti, sunt o gramada de posibilitati..
Trebuie sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma si antifungigrama si sa ceri la laborator sa faca si analiza pentru mycoplasma - pentru asta se face cultura separat.
Neaparat sa ceri antibiograma ca sa stii cu ce sa te tratezi.
Neaparat sa ceri antibiograma ca sa stii cu ce sa te tratezi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 25avort si sexul
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 7vreau un bebe
- 7durere de ovare
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 3Tratarea stafilococului auriu in gat
- 42nu imi vine menstruatia!!
- 2Ma dor sanii dupa avort
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 5Balonare, arsuri, somnolenta, dureri in zona ovarelor
- 2dureri de ovare insuportabile
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 1Durere de ovare
- 1Simptome ovar
- 4Sindromul Post Avort
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 4Stafilococ
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Avortul durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: